Abdullah Avcı, basın mensuplarıyla bir araya geldi! “Trabzonspor her zaman başımın üstünde”

Trabzonspor’da teknik direktörlük görevinden istifasını açıklayan Abdullah Avcı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’da teknik direktörlük görevini bırakan Abdullah Avcı, Trabzon basını ile buluştu.

Basın mensuplarına Trabzonspor’daki kariyeri hakkında konuşan Abdullah Avcı "Hep beraber yaşadık. Şampiyonlukta da geçen süreçte de, kırılan rekorda da, herkes bunun bir parçası. Hep beraber kazanıyor, hep beraber kaybediyoruz. Yüksek enerjiyle geldim. Bunu bana yansıttılar. Şampiyonluk yaşadık. Buraya gelirken böyle bir hikâye yazacaksın deseler kimse böyle olacak demezdi. Şükürler olsun.

Abdullah Avcı, basın mensuplarıyla bir araya geldi! “Trabzonspor her zaman başımın üstünde”

İyi niyetli, samimi oluyorsan hayat sana bunun dönüşünü veriyor. Varlığımı tekrar hissettiğim büyük bir camiada bunları hissettiğim için çok mutluyum. Belki de Trabzonspor’da böyle bir şey ilk defa yaşanıyor. Herkese teşekkür ediyorum.

Bana gelirken çok zorlanırsın dediler ama anlattıkları gibi değilsiniz. Duyguları çok uçta yaşıyoruz. Bunu dengelemeye çalıştık. Kulüp ve şehir çok büyük. Çok büyük potansiyeli var. Trabzonspor her zaman benim başımın üstünde." ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk yaşadığı anlar hakkında da konuşan Abdullah Avcı, duygularını "Şampiyon olduğumuzda ne olduğunu anlayamamıştım. Gün geçtikçe bir fotoğraf görüyorsun, bir basında, TV’de görüyorsun. O zaman anlıyorsun ne kadar iyi ve anlamlı bir şey olduğunu. o zaman hissedebiliyorsun." sözleriyle tarif etti. 

Deneyimli antrenör Abdullah Avcı'ya Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi tarafından hediye verildi.

Haber61 - Spor Servisi -

Abdullah Avcı, basın mensuplarıyla bir araya geldi! “Trabzonspor her zaman başımın üstünde”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor