Abdullah Avcı: Bana nasıl yaklaşıyorlarsa Trabzonspor'a da yaklaşsınlar

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı: Bana nasıl yaklaşıyorlarsa Trabzonspor'a da yaklaşsınlar

Abdullah Avcı açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Birkaç tane konu başlığı var. Ligimizin lideri. İyi bir takıma sahanın içinde gülcü ve güçsüz tarafını biliyorduk.

Bu tür maçları 3’lü oynuyorlardı. Bunu bildiğimizden bunun üzerine oynadık. Bir analiz yaptık ve karar verdik. Oyuncu ve oyun üzerinden bir şeyleri değiştirecektik. Bir şeye inanıyorsan bunun üzerinden gitmeye devam edersin. 

Arada çok tekrar yaptık ve oyuncular buna cevap verdi. Bazı insanlar soracaktır bu nede n oynadı bu neden oynamadı diye. Bu her zaman olacaktır.

İyi bir oyun ve galibiyet aldık. Bizim için iyi oldu.

Kasım ayını işaret etmiştik. Sebebi çalışmaları iyi şekilde devam ettirebilmek.

Taraftara çağrım var. Sene başından itibaren olumlu olumsuz bir takım algılar olabiliyor. 25 ay 3 kupa, çok önemli mesafe kat eden, oyun kalitesini arttıran, prestijini geliştiren bir takım olduk. Bana nasıl saygı ve sevgiyle yaklaşıyorlarsa Trabzonspor’a da yaklaşsınlar.

Trabzonspor’un transfere değil taraftara ihtiyacı var. Bugün burada harika işler yaptılar. Bu desteklerine her maç devam etsinler. Bir maç kazandık. Maç kazanma alışkanlığına dönüp devam etmemiz gerekiyor.

Bugün oyunda hem iyi oyun oynadık. Planları uyguladık. Rakip savunma arkasını değerlendirmeye çalıştık. Oyunu erken kopartabilirdik. Oyun istemediğin şekilde gidebilir ama hücumdan savunmaya hep birlikte hareket edebilmek benim için çok önemliydi. Neden 8’leri böyle oynattığımızı anlamışlardır. Marek hem bizim için hem dünya için çok önemli bir oyuncu.

Denswil’in sakatlığı devam ediyor. Marc devam ediyor. Vitor daha farklı bir operasyon geçirebilirdi ama bu süreç bizim için yoğun bir süreç. Hiç hata yapmadılar onları da tebrik ederim.

Haber61 - Spor Servisi -

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor