A Milli Futbol Takımımız 2-0 kaybetmişti! Dünya yıldızından Türk bayraklı teşekkür mesajı

A Milli Futbol Takımımızın 2-0 kaybettiği Hırvatistan maçında top ayağına geldiğinde tepkilerin dindiği dünya yıldızı, Ay-Yıldız ile teşekkür etti.

A Milli Futbol Takımımız 2-0 kaybetmişti! Dünya yıldızından Türk bayraklı teşekkür mesajı

A Milli Futbol Takımımızın Bursa'da 2-0 kaybettiği maçta rakip takım Hırvatistan'ı ıslıklayan, hatta Stefan Kuntz ve TFF'ye tepki gösteren Ay-Yıldızlı tribünler, top Real Madrid'in yıldızı Luka Modric'e geldiğinde tam tersi tavır sergiledi. Oyundan çıkarken büyük destek gören dünyaca ünlü futbolcu, sosyal medya hesabından Türk bayraklı paylaşım yaptı.

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu'ndaki A Milli Futbol Takımımız, ikinci maçında Bursa'da Hırvatistan'a 2-0 mağlup oldu. Hırvatistan'ı ve Stefan Kuntz'u ıslıklayan, TFF'yi de istifaya davet eden tribünler, rakibin yıldızı Luka Modric'e tam tersi bir saygı gösterdi. Hırvat yıldız oyundan çıkarken tribünlerden büyük bir destek gördü. Modric, tribünlere alkışlarla karşılık verdi.

DALIC'TEN TEŞEKKÜR
Hırvatistan'ın Teknik Direktörü Dalic, "Türk halkına çok teşekkür ediyorum. Modric için ayrıca teşekkür ediyorum. Bizi çok iyi ağırladılar" açıklamasını yaptı.

A Milli Futbol Takımımızın 2-0 kaybettiği maç için dünya yıldızından Türk bayraklı teşekkür mesajı

TÜRK BAYRAKLI PAYLAŞIM
Hırvat futbolcu gördüklerinden sonra sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. Türk bayrağı emojisini Instagram hikayeler bölümüne ekleyen 37 yaşındaki futbolcu, Türkiye'ye teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor