9 odalı ev Berkay Şahin ve Özlem Ada Şahin’e dert oldu! Apar topar taşındılar.

Aylık 300 bin TL kira ödedikleri evde rahat edemeyen çift Özlem Ada Şahin'in ısrarı sonrası 5 odalı daha küçük bir eve taşındı.

9 odalı ev Berkay Şahin ve Özlem Ada Şahin’e dert oldu! Apar topar taşındılar.

Berkay Şahin ve Özlem Ada Şahin'in 9 odalı ve özel havuzlu evi dert oldu. Özlem Ada Şahin ise evi istememesine dair "Büyük evin problemlerini hayatımda istemiyorum" yorumunda bulundu. Popçu Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin apar topar taşındı. Uzun yıllardır Beykoz'da dokuz odalı ve özel havuzlu lüks bir villada yaşayan çift, iddiaya göre aylık 300 bin TL kira ödüyordu..Ancak Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin bu evde mutlu olamadı ve çift birkaç ay önce İstinye'de beş odalı dubleks bir daireye taşındı..

BÜYÜK EV DERT OLDU

Lüks hayatıyla sık sık gündeme gelen Şahin "O güzel bahçeli evden neden bu sıkışık çatı katına geçtiniz?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Büyük ev sorumlulukları ve problemlerini hayatımda istemiyorum. Kendime, aileme ve çocuklarıma vakit ayırmak daha önemli. En büyük sebep çocuklarımın okuluna yakın olması."Özlem Ada Şahin'in bu yanıtı ise "Paran var mı derdin var", "Keşke ben de havuzlu villada yaşayıp sorumluluk alsam" gibi yorumlara sebep oldu. Özlem Ada Şahin'in bu yanıtı ise "Paran var mı derdin var", "Keşke ben de havuzlu villada yaşayıp sorumluluk alsam" gibi yorumlara sebep oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin