8 Haziran'da evleneceklerdi kötü haber geldi!

Ekranın sevilen isimlerinden olan Eda Ece ve Buğrahan Tuncer ile evlilik kararı almıştılar düğün tarihleri ileri bir tarihe ertelendi.

8 Haziran'da evleneceklerdi kötü haber geldi!

Yaklaşık 5 yıldır bir dargın bir barışık aşk yaşayan ikilinin 8 Haziran'da evleneceği öğrenilmişti. Ancak şaşırtan haber geldi. Ece ile Buğrahan Tuncer'in düğünleri ileri bir tarihe ertelendi. İşte Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in yeni düğün tarihi... Sosyal medyanın da dikkat çeken isimleri arasında yer alan güzel oyuncu Eda Ece'nin yaklaşık beş yıldır flört ettiği basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 8 Haziran'da evleneceği müjdesi gelmişti. Ancak ünlü çift son anda karar değiştirdi. Daha önce birkaç kez ayrılıp barışan çift düğün tarihini değiştirdi.

BOĞAZ'DA EVLENECEKLER

Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre, şimdiye kadar rol gereği dokuz kez gelinlik giyen güzel oyuncu, gerçek gelinliğini 20 Haziran'da giyip telli duvaklı gelin olacak.

Çift Boğaz'da lüks bir otelde dünyaevine girecek.Şimdiye kadar dizilerde dokuz kez gelinlik giyen Eda Ece, 'gerçek' düğününde giyeceği gelinliğini yabancı bir moda evinin kataloğundan beğenip sipariş etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler