6 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar olayında yeni gelişme! İkisi de gözaltında

İstanbul’da 6 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismar edilmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı verilen Kadir İstekli, Pendik’te gözaltına alındı.

6 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar olayında yeni gelişme! İkisi de gözaltında

Kısa bir süre sonra baba Yusuf Ziya Gümüşel de ekipler tarafından yakalandı.Türkiye’nin kanını donduran 6 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar ile ilgili soruşturmada yeni gelişmeler yaşanıyor. Anadolu 2.Ağır Ceza Mahkemesi, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının müşteki Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile müşteki H.K.G'nin avukatlarının sanıklarla ilgili tutuklama taleplerini değerlendirdi.

YAKALAMA KARARI ÇIKARTILDI
Buna göre heyet sanıklar Kadir İstekli ile Yusuf Ziya Gümüşel’in “üzerlerine atılı suçun vasıf ve mahiyeti, atılı suçun CMK'nın 100/3. maddesinde gösterilen katalog suçlardan olması, CD çözümünü içerir bilirkişi raporu, bu suç için yasada öngörülen alt ve üst sınırlar, kaçma şüphesi ve mevcut delil durumu" nedeniyle ayrı ayrı tutuklanmalarına yönelik haklarında yakalama emri çıkartılmasına oy birliğiyle hükmetti.

Heyet, ayrıca müştekinin ruh sağlığının bozuk olup olmadığının tespiti için rapor aldırılmasına karar verdi.

İKİSİ DE GÖZALTINDA
Mahkemenin kararının ardından polis ekipleri Kadir İstekli’yi Pendik’te gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen Kadir İstekli buradaki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecek.

Öte yandan hakkında yakalama kararı çıkarılan baba Yusuf Ziya Gümüşel de sabah saatlerinde gözaltına alındı. Gümüşel ve İstekli'nin polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler