1461 Trabzon hedefin üstünde! 

1461 Trabzon FK Başkan Yardımcısı Akın Çelebi, takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. 

1461 Trabzon hedefin üstünde! 

Bu sezon başında genç ve kaliteli bir takım kurduklarını ifade eden Çelebi, “Hedefimiz; hem genç oyuncuları geliştirmek hem de onları sezon sonunda üst liglere göndermekti. Play-Off’lara kalırsak da bizim için başarı olacaktı. Şu anda bu hedefimiz doğrultusunda devam ediyoruz. Birçok oyuncumuz üst lig takımları tarafından takip ediliyor” dedi.

Lig sıralamasında hedeflerinin de üstünde olduklarını kaydeden Akın Çelebi, “33 puanla 4.sıradayız. Kazanabileceğimiz 3-4 maçta şanssız puanlar kaybettik. Onları kazanabilseydik, şuan çok farklı bir yerde olabilirdik. Ama her zaman arkadan takip etmek daha avantajlıdır. Şimdi önümüzde Kırklarelispor maçı var. İlk olarak bu maçtan da güzel bir sonuç alıp, devreyi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu sezon Play-Off’lara kalabilecek güçte olduklarını da sözlerine ekleyen Çelebi şu ifadeleri kullandı; 

“Biz maç maç gideceğiz. Ligde iyi takımlar var. Sezon sonunda Play-Off’lara kaldığımız takdirde başarılı bir sezon geçirmiş olacağız. Devre arasında Başkanımız, yönetim kurulumuz ve teknik heyetimizin transfer konusunda çalışmaları olacaktır. Ama ilk olarak hafta sonu Kırklarelispor maçına odaklanmamız gerekiyor”

1461 Trabzon hedefin üstünde! 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor