1461 Trabzon FK’ya 3 takviye

Trabzon ekiplerinden 1461 Trabzon FK, devre arası transfer döneminde 3 oyuncu ile anlaştığını duyurdu.

1461 Trabzon FK’ya 3 takviye

1461 Trabzon FK, üç oyuncuyu kadrosuna kattı.

Trabzon ekibi, Pazarspor’dan Önder Selimoğlu ve 1954 Kelkit Belediyespor’dan Tayfun Çulha’yı 2.5 yıllığına bonservisi ile transfer ederken,  Samsunspor’dan da Furkan Fehmi Güneş’i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.

23 yaşındaki kanat oyuncusu Furkan Fehmi Güneş, 1461 Trabzon FK’ya başarılı olmaya geldiğini ifade ederek, “Buraya oynamaya geldim. Takımım için elimden gelen gayreti göstereceğim” dedi.

24 yaşındaki yeni transfer kanat-forvet oyuncusu Önder Selimoğlu ise, “İyi bir takıma geldim. Hem kulübümün hem de takımımın hedefleri için çok çalışıp, başarılı olacağıma inanıyorum” ifadelerini kullandı.

23 yaşındaki bir diğer yeni transfer Tayfun Çulha da, “Transferimde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ulaş hocam ile daha önce beraber çalıştık. İnşallah sezonu hep beraber başarılı bir şekilde tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

1461 Trabzon FK’ya 3 takviye

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler