1461 Trabzon FK’dan deprem bölgesine 5 tır yardım

1461 Trabzon FK ve ana sponsoru Hekimoğlu Döküm, Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen bölgelere 5 adet yardım tırı gönderdi.

1461 Trabzon FK’dan deprem bölgesine 5 tır yardım

1461 Trabzon FK ve ana sponsoru Hekimoğlu Döküm, Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen bölgelere yardım gönderdi.

5 tır yardımın gönderildiğini belirten Trabzon ekibinden konuyla ilgili açıklama geldi.

Yapılan açıklamada “Biz birlikte güçlüyüz!

Ülkemizin yaşadığı deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın bir nebze olsun yaralarını sarmak adına; 1461 Trabzon Futbol Kulübü Yönetim Kurulumuz ve ana sponsorumuz Hekimoğlu Döküm katkıları ile içerisinde kışlık mont, bot, çocuk bezi, mama ve gıda malzemelerinin olduğu 5 tırımızı deprem bölgesine gönderdik.

Bu doğrultuda ‘Biz birlikte güçlüyüz’ sloganı ile yaralarımızı hep birlikte sarmak için elimizden gelen desteği göstermeyi kendimize bir borç biliriz. Bu vesile ile deprem felaketinde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan ve etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.” ifadeleri kullanıldı.

Haber61 - Spor Servisi -

1461 Trabzon FK’dan deprem bölgesine 5 tır yardım1461 Trabzon FK’dan deprem bölgesine 5 tır yardım

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor