1461 Trabzon FK kötü gidişatı durdurdu! Yönetim Kurulu üyesi böyle değerlendirdi

1461 Trabzon FK Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Haldızoğlu, takımın son durumu hakkında kötü gidişin durdurulduğunu ifade etti.

1461 Trabzon FK kötü gidişatı durdurdu! Yönetim Kurulu üyesi böyle değerlendirdi

1461 Trabzon FK Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Haldızoğlu, takımın gidişatını değerlendirdi.

Ligde 3 haftalık kötü gidişin ardından Etimesgut Belediyespor galibiyeti ile kötü gidişin durdurulduğunu ifade eden Haldızoğlu, “Bu hafta sonu Kastamonu maçını da kazanıp yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

1461 Trabzon FK kötü gidişatı durdurdu! Yönetim Kurulu üyesi böyle değerlendirdi

Son haftalarda 8 puan kaybedildiğinin altını çizen Haldızoğlu, “3 maçı da kazanabilecek güçteydik. Sayısız pozisyona girdik ama olmadı. O maçları kazansak şuan çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. Ama hedefimizden sapmadık. Bu sezon Play-Off’un içinde yer almak istiyoruz. Bu hafta Kastamonu maçını mutlak kazanmak zorundayız” dedi.

Teknik heyet ve futbolculara güvendiklerini de kaydeden Haldızoğlu şu ifadeleri kullandı: “Çok iyi bir hocamız var. Genç olmasına rağmen kaliteli oyunculara sahibiz. Devre arasında yaptığımız takviyelerle kadromuz daha da güçlendi. Ben bu hafta itibari ile seri galibiyetlere başlayacağımızı düşünüyorum. Tüm Trabzon taraftarlarından takımımıza destek olmalarını bekliyoruz”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor