1461 Soğuksuspor BAL hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor

BAL hedefiyle çalışmalarını sürdüren 1461 Soğuksuspor Başkanı Serkan Öztürk "Yolumuz dikenli ama biz zoru severiz"

1461 Soğuksuspor BAL hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor

Grubunda lider olarak BAL’a çıkmak için Play-of maçlarına hazırlanan 1461 Soğuksuspor Başkanı Serkan Öztürk ve yöneticiler takım idmanını ziyaret ederek teknik heyet ve futbolculara moral verdi. 

WhatsApp Image 2023-02-20 at 12.33.23

Çalışmalarını Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde sürdüren 1461 Soğuksuspor’un idmanı ziyaret eden yöneticilerin ziyaretinden teknik ekip ve futbolcular memnun kaldığı görüldü.

Bu yıl çok iyi bir kadro kurduklarını kaydeden Başkan Serkan Öztürk, “BAL ligi hedefiyle yola çıktık. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teknik ekibimiz ve futbolcu kardeşlerimiz büyük bir azim ve kararlılıkla terinin son damlasına kadar formalarını ıslatıyorlar. Biz de yönetim olarak elimizdeki imkanlar ölçüsünde onlara destek olmaya çalışıyoruz. Bu yıl çok güçlü rakiplerimiz var.Yolumuzun dikenli olduğunu biliyoruz ama biz zoru severiz”ifadelerini kullandı.
Yönetim kurulunun ve camianın sonuna kadar takımlarına sahip çıktığını kaydeden Başkan Öztürk,”Gerek alt yapı gerekse A takım nezdinde tüm kategorilerde varız. Kulüp Menejerimiz Bayram Yol, A takım hocamız Sedat Çınar, Sedat Kalaycıoğlu ve alt yapı hocalarım ile birlikte çok güzel bir ortam yakaladık. Bu da haliyle sonuçlara yansıyor. Onursal Başkanımız ve Trabzonspor yöneticimiz Coşkun Öztürk’ün de verdiği desteklerle Trabzon ve Türk futboluna en iyi hizmeti vermeye gayret ediyoruz”dedi.

WhatsApp Image 2023-02-20 at 12.33.25
Ülkemizde meydana gelen depremin herkesi yasa boğduğunu kaydeden Başkan Öztürk,” Bu şartlar altında futbola konsantre olmak bir hayli zor. Normalde takım olarak 5 günlük bir kamp yaprak play-of maçlarına konsantre olmuştuk. Deprem olunca hepimiz derin üzüntüye boğulduk. Şimdi yeniden başladık. Teknik ekibimiz, futbolcularımız ve yöneticilerimiz olarak bu zorlu günlerin üstesinden geleceğiz İnşallah. Bu vesile ile depremde ölenlere rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

WhatsApp Image 2023-02-20 at 12.33.25 (1)

Başkan Serkan Öztürk, As Başkan İbrahim Bayburt, yöneticiler, Mustafa Öztürk,Miraç Gedikli, Yakup Hancıoğlu, Yücel Cumur, Yalçın Bulut, Muhammet Öztürk,Engin Terzi, Yasin Akdeniz, Ufuk Kara ve Turan Usta idman sonunda futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirerek başarılar diledi.

WhatsApp Image 2023-02-20 at 12.33.24

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor