12 Kişilik Yemek Takımında Hangi Parçalar Var?

12 Kişilik yemek takımları oldukça fazla ilgili görürken bu takımlarda hangi parçaların olduğu merak ediliyor.

12 Kişilik Yemek Takımında Hangi Parçalar Var?

12 kişilik yemek takımları ve diğer sofra evlerimizde hem günlük yemeklerde hem de konukların ağırlandığı özel günlerde önemli bir yardımcı. Yemek takımları, kişi sayısı ya da parça sayısına göre farklı modeller barındırıyor. Sofralarda şıklığı ön plana çıkarırken aynı zamanda geniş gruplara, kalabalık konuklara da hitap eden 12 kişilik yemek takımı çok ilgi görüyor. Peki 12 kişilik yemek takımları kaç parça, içinde neler yer alıyor?

Yemek Takımında Neler Olmalı?

Konukları ağırlarken her şeyin eksiksiz olması çok önemli. 10 ve üzeri konuk ağırlanan günlerde, sofra takımının içerdiği parçaların eksiksiz olması şart. Yemek takımında yer alması gereken öğeler içinde elbette ki ilk sırada kase ve tabaklar yer alıyor. Buna ek olarak çatal bıçak seti ve bardaklar, tuzluk, kayık tabak gibi öğeler de yemek takımının önemli parçalarından. Tasarım konsepti olarak sunum örtüleri ve masa örtüsüyle uyumlu olması gereken 12 kişilik yemek takımı sade ve minimalist bir çizgide tercih edilebilir. Dileyenler ise modern tasarıma sahip yemek takımlarını kullanabilir. Seramik ve cam seçenekleri barındıran, dayanıklı yapısı ile uzun yıllar kullanılabilen yemek takımı modelleri sofralarda eşsiz bir şıklık sunabilir.

Yemek Takımı Satın Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Yemek takımı seçiminde birçok faktör önemli. Kaç kişinin ağırlanacağı ilk akla gelen soru. Sofra takımları, genel olarak kişi sayısı ya da parça sayısı üzerinden incelenebilir. Yemek takımı satın alırken aşağıdaki konulara dikkat etmelisiniz:

● Her yemek takımında yer alan parçalar farklı olabilir. Belli ihtiyaçları önemsiyorsanız, içerikte yer alan parçaları mutlaka kontrol edin.
● 12 kişilik yemek takımı gibi bir seçimde, hangi parçadan kaç adet olduğuna dikkat edin.
● Çeyiz için alınan ya da günlük kullanım için alınan bir üründe renk seçimine dikkat edin ve sofranızla bütünlük oluşturmasını önemseyin.
● Sadeliği ve fonksiyonelliği ön plana çıkararak uzun seneler kullanabileceğiniz ürünler satın alın.

Yemek takımı modellerinde Türkiye’de en çok tercih edilen markaların başında gelen Kütahya Porselen, 12 kişilik yemek takımları için harika alternatifler sunuyor. Markanın online satış mağazasına göz atabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem