Of provokasyona gelmedi

Trabzon'un Of ilçesinde halk bayraklarla sokağa indi.

Of provokasyona gelmedi
Trabzon'un Of İlçesi'nde okul önlerindeki Atatürk büstlerine yapılan çirkin saldırılara karşı ilçe halkı net tavrını ortaya koydu.

Oflular ellerinde Türk bayraklarıyla sokaklara dökülerek kirli oyuna gelmediğini gösterdi. 

Of AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, yaptığı açıklamada, "Of’ta dün gece saat 02 sularında kendini bilmez kişi veya kişiler tarafından okul bahçelerinde bulunan Atatürk büstlerine çeşitli yazılar yazılmıştır. Sabah erken saatlerde olayın fark edilmesinin ardından Emniyet yetkililerimiz tarafından olay yeri inceleme ekiplerimiz ile birlikte hızlı bir şekilde olaya müdahale etmişlerdir. Okullarımızda bulunan güvenlik kameralarımız emniyet yetkililerimiz tarafından titiz bir şekilde incelenmektedir. Of Kaymakamlığımız ve Trabzon Valiliğimiz tarafından çalışmalar titizlikle yürütülmektedir. Olayın en kısa sürede aydınlanacağına inanıyorum. Of halkımız rahat olsun. Bu alçakça saldırıyı yapan kişi ya da kişiler hak ettikleri cezayı çekeceklerdir" dedi.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber