Trabzonspor'da alarm verildi

Teknik direktör Hugo Bross un açıklamaları üzerine bir anda dikkatleri üzerine çeken Egemen, Giresunspor ile oynanan hazırlık maçı sonrasında yerini Tayfun'a bıraktı. Egemen, Broos'un 25 silahı var dediği  kaptan Egemen şaşkınlığını gizleyemedi. Kaptan Eg

Trabzonspor'da alarm verildi


Teknik direktör Hugo Bross un açıklamaları üzerine bir anda dikkatleri üzerine çeken Egemen, Giresunspor ile oynanan hazırlık maçı sonrasında yerini Tayfun'a bıraktı.

Egemen, Broos'un 25 silahı var dediği  kaptan Egemen şaşkınlığını gizleyemedi.

 

Kaptan Egemen  sportif direktör Ünal Karaman ve Asbaşkan Hayrattin

Broos neler dedi
Trabzonspor'un Teknik Direktörü Hugo Bross, Trabzon'un çok şirin bir kent olduğunu, ancak özellikle yabancı antrenörlerin bazı sıkıntılar yaşadığına dikkat çekerek, ''Ben de ilk geldiğimde günde 5 kez ezan okunmasına alışmakta zorluk çektim. Halen sabah 5'te okunan ezanın sesine uyanıyorum. Araba kullanırken de özellikle yeşil ışıkta geçerken çok dikkatli oluyorum. Çünkü burada herkes kırmızı ışıkta geçmeye alışkın. Trabzonlular'ın milliyetçiliğinin yanında en büyük tutkuları silah. Ne zaman bir silah mağazasının önünden geçsem aklıma hep Egemen Korkmaz geliyor. Çünkü Egemen'in 25 silahı var'' dedi.
Hacısalihoğlu ile görüşmek için 1 nolu sahaya giderken kısa bir açıklama yaptı.

 

Egemen “Sanırım hocamız mübala yaptı. Benim bir av tüfeğim var.25 silah nerden çıktı anlayamadım. Sanırım hocamız abarttı ya da haberi yazan yanlış anladı. Böyle bir şey yok” dedi.

 

Ardından Sportif Direktör Ünal Karaman ve asbaşkanla görüşen kaptan Egemen'e Sportif direktör Ünal Karaman” Biz sana güveniyoruz,i neyin ne olduğunu biliyoruz. Sen merak etme. Bu konuda da açıklama yapma. Önce Giresunspor maçı bitsin hocayla görüşelim dedi.

 

Trabzonspor yönetimi Giresunspor ile oynanan hazırlık maçından sonra Broos'u sorgu odasına alacak, Broos'un açıklamayı yaptığı doğrulanırsa Broos ile yollar ayrılacak.

Önceki haberlerimiz:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor