Galatasaray 4 Trabzonspor 3

Super Lig'in 9.hafta karşılaşmasında İstanbul'da Galatasaray ile oynayacak olan Trabzonspor'da tek hedef 3 puan

Galatasaray 4 Trabzonspor 3

Super Lig'in 9.hafta karşılaşmasında İstanbul'da Galatasaray ile oynayacak olan Trabzonspor'da tek hedef 3 puan.

12 Puan ile haftaya başlayan Trabzonspor'un Haftayı mağlubiyetle kapayan 24 puanlı Fenerbahçe ve 19 puanlı Galatasaray ile aradaki farkı 3 puan daha azaltmak için tek hedefi galibiyet.

İşte İlk 11'ler:

GALATASARAY: Leo Franco, Sabri, Gökhan, Servet, Hakan, Mustafa, Ayhan, Keita, Arda, Kewell, Baros
TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

TRABZONSPOR: Sylva, Tayfun, Giray, Egemen, Cale, Serkan, Ceyhun, Colman, Gabriç, Engin, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Hugo Broos

Karşılaşmadan notlar (İlk yarı)

Karşılaşma Galatasaray'ıb başlama vuruşuile başladı.

Dak 1 karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı Galatasaray'dan geldi Kewell'nin volesinde Sylva topa köşede sahip oldu.

Dak 2 Trabzonspor sağ taraftan Serkan ile tehlikeli geldi. Serkan ceza sahasına kesti korner. Trabzonspor korner atışını kullandı sonuç yok.

Dak 5 Arda'nıl sol taraftan getirip kale sahasına ortaladığı topa Egemen'in ters vuruşunda top kornere çıktı. Galatasaray korner atışı kullandı gelen topa Gökhan Zan yükseldi kafayı vurdu top direkten döndü.

Dak 9 Trabzonspor Umut ile gole çok yaklaştı. Gelişen Trabzonspor atağında engin Umut'u gördü ceza sahası içerisinde sol tarafta topla bulışan Umut'un vuruşunda top kaleye teğet geçti.

Dak 12 Trabzonspor'da Cale topa elle müdahale edince sarı kart gördü.

Dak 18 Trabzonspor Galatasaray yarı sahasının sağ tarafında serbest atış kullanıyor. kale sahası içerisine yapılan ortadan sonuç çıkmadı.

Dak 20 Galatasara'ın kullandığı korner atışında Keita'nın sert vuruşunda top üstten auta çıktı.

Dak 23 Gol Keweel. Gelişen Galatasaray atağında sağ taraftan kale sahasına ortalanan topa Giray ve Tayfun müdahale edemeyince top bu ikilinin arkasında bununan Keweel'a düştü. Keweel topu düzeltti ve vurdu top Trabzonspor ağlarında. Galatasaray 1 Trabzonspor 0

Dak 35 Galatasaray'da Keweel kaleci sylva ile karşı karşıya kaldı vuruşunu yaptı top az farkla direğin dibinden auta çıktı.

Dak 37 Gol Servet. Galatasaray Arda ile sağ taraftan serbest vuruş kullandı. Kale sahası içerisine gelen topa Egemen kafayı vurdu Kita nın önüne düşen topa bu futbolcunun vuruşunda top Servet'e geldi Servet'in vuruşunda Kaleci Syla'ya da çarpan top ağlarla buluştu. Galatasaray 2 Trabzonspor 0

Dak 42 Golllllllllllllllllllllllllllll golllllll Tayfun Cora.Trabzonspor serbest atış kullanıyor. Topun başında Ceyhun. Ceyhun geldi vurdu barajdan seken top Tayfun'un önüne düştü Tayfun düzgün bir vuruşla topu Galatasaray ağlarına gönderdi. Galatasaray 2 Trabzonspor 1

Dak 45 Trabzonspor'da Tayfun Keweel'ye yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

Ali Sami Yen'de karşılaşmanın ilk yarısı sona erdi. İlk yarı sonucu Galatasaray 2 Trabzonspor 1

Karşılaşmadan notlar (İkinci yarı)

Dak 47 Trabzonspor köşe vuruşu kullanıyor. Engin kesti top Tayfun'a gelirken defans bir kez daha kornere çeldi. Trabzonspor 2. korner atışından da sonuç alamadı.

Dak 55 Goooooooooooooooooooooollllllll Golllllllllllllllllllllllllll Colllllllman. Ceyhun Galatasaray cezasahası önünde Ayhana pres yaparak topu kaptı. Ceyhun'un kaptığı topla buluşan Colman ceza sahası dışından mükemmel vurdu top leo Franco'nun sağından ağlarla buluştu. Galatasaray 2 Trabzonspor 2

Dak 58 Olmazzzz bu olmaz yapma Serkan. Defans arkasına atılan topla buluşan Serkan kaleci ile karşı karşıya kaldı. aşırtma vuruşunu yaptı Leo Franco'yu aşan top az farkla yandan auta çıktı.

Dak 61 Galatasaray'da Keweel'nin yerine Barış Özbek oyuna girdi.

Dak 63 Trabzonspor'da Giray Kaçar sarı kart gördü.

Dak 65 Trabzonspor'da Engin maçın hakemi ile diyakog içerisine girince sarı kart gördü.

Dak 69 Gol Arda. Galatasaray'ın sağdan getirdiği atakta ceza sahası içerisine gelen topa Baros kafayı vurdu, defansı aşan top Arda'nın önüne düştü bu futbolcunun vuruşunda top ağlarla buluştu. Galatasaray 3 Trabzonspor 2

Dak 70 Galatasaray yine sağ taraftan geldi. Barış Özbek yerden Trabzonspor kale sahası içerisine çıkardı defansın arasından Baros yakın mesafeden dokundu ve top ağlarda. Galatasaray 4 Trabzonspor 2

Dak 73 Galatasaray'da Barış Özbek sarı kart gördü.

Dak 74 Trabzonspor'da Engin ve Serkan oyundan alındı. Giren oyuncular Alanzinho ve Barış.

Dak 77 Galatasaray'da Arda Turan sarı kart gören isim.

Dak 80 Trabzonspor'da 3. ve son oyuncu değişikliği. Umut Bulut yerini Gökhan Ünal'a bıraktı.

Dak 82 Galatasaray'da Arda yerini Aydın'a bıraktı.

Dak 88 Gollllllllllllllll Colman. Fark 1'e indi. Defansın arkasına atılan topla Gökhan Ünal buluştu. Sağ taraftan müsait durumdaki Colman'ı gördü ve çıkardı. Colman gelen topa istediği gibi vuramadı ve vuruşundan sonra kafasına çarpan top Galatasaray ağları ile buluştu. Galatasaray 4 Trabzonspor 3

Dak 89 Galatasaray'da Keita sarı kart gördü.

Dak 89 Trabzonspor Colman ile köşe vuruşu kullandı. Ön direkte Tayfun topa dokundu top uzak direk dibinden az farkla auta çıktı.

Dak 92 Hekem Mustafa Kamil Abitoğlu ters kararlar vermeye devam ediyor. karşılaşma 2-2 berabere iken gösterdiği sarı kartlar ile futbolcuları bastıran Abitoğlu karşılaşmanın 92.dakikasında aut olan bir pozisyonu Galatasaray lehine korner atışı olarak değerlendirdi.

Ali Sami Yen'de karşılaşma sona erdi. Galatasaray 4 Trabzonspor 3

İlgili haberler:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor