Rakip oyuncu gözaltına alındı

Trabzon'da  Akoluk ve Erdoğduspor arasında oynanan 1. Amatör küme maçının 80. dakikasında Erdoğdusporlu Osmanla  topa yükseldiği anda başına darbe alan Akokuluk sporlu Mehmet  yere yığılmış ve beyin kanaması geçiren bu futbolcu KTÜ Farabi Hastanesi'nde am

Rakip oyuncu gözaltına alındı

Trabzon'da  Akoluk ve Erdoğduspor arasında oynanan 1. Amatör küme maçının 80. dakikasında Erdoğdusporlu Osmanla  topa yükseldiği anda başına darbe alan Akokuluk sporlu Mehmet  yere yığılmış ve beyin kanaması geçiren bu futbolcu KTÜ Farabi Hastanesi'nde ameliyat edilmişti.

Mehmetin sakatlanmasına neden olduğu gerekçesi ile Erdoğdusporlu  Osman maçtan sonra Çağlayan jandarma komutanlığı tarafından göz altına alındı. Burada ifadesi alınan Erdoğdusporun genç futbolcusu Osman  ardından da  Trabzon adliyesine sevk edildi.  Nöbetci savcılıkta ifadesi alınan Osman ardından da  serbest bırakıldı.

İlgili Haberlerimiz;

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor