Boğa Burcunda ay tutulması 22.10.2023

Astrolog Banu Boz yazdı.

Boğa Burcunda ay tutulması 22.10.2023

28 Ekim 2023 tarihinde Boğa burcunun 5 derecesinde Ay tutulması meydana geliyor. Ay tutulmaları, kesin sonlanma ve bitişlerin zamanının geldiğinin göstergesidir. Jüpiter, Mars, Merkür, Venüs ve Neptün açılı olan Boğa burcu ay tutulması; aşırılık, fanatiklik ve karmaşaya vurgu yapıyor… Akrep- Boğa ekseninin ilk derecelerinde meydana gelen dolunaylar, yeni aylar ve tutulmalar. Finansal konuları günceller. Para ekseni de denilen hat; paylaşım, sahip olunan değerli şeyler ve güvenle ilişkilidir.

5 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan tutulmanın temelleri; ortaklıklar, anlaşmalar ve bankacılıkla ilişkili konular üzerinden yükseliyor. Yeni sorumlulukların alınacağı bu dönem özellikle erkekler arasında fanatik eğilimleri ve özgür, kural tanımayan kişilerin peşinden koştuğu hastalıklı konuları da açığa çıkararak sonlandırıyor. Finansal konularda riskli dönemin ayrıntıları belirlenirken ortaklık gerektiren içeriklerde ayrıcalıklara da netlik getiriyor. Boğa burcunda gerçekleşecek olan tutulma, arızalı ve aksayan gelişmeleri sonuçlandırıyor. İleriye yönelik iyileştirici sürece geçileceğini ve problemlere sistemli çözümler getirileceğini Boğa burcu ay tutulması ön görüyor.

Boğa burcu dolunay ve tutulma ve dolunay zamanları; büyük baş hayvanların meskenleri, engebesiz yerler, çalılıklar, buğday ve mısır tarlarının son durumu ve kilerlerin de bakımları öne çıkar.

Medikal astrolojide, boğazlar, bademcikler, lenfler, ense ve boyun bölgesi ile ilişkili hastalıklı sürecin gidişi de netleşir.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE BOĞA BURCUNDA DOLUNAY

YÜKSELEN KOÇLAR: Finansal kaynaklarınız, kişisel kazancınız varsa çocuğunuzun iş kariyer alanı ve varsa eşinizin banka hesapları; hastalıklı ve riskli süreç netlik kazanıyor. Anlaşma kaynaklı işlerinizde dönemsellik gerektiren konular da farklı gelişmelerdeki belirsizliklere dikkat ediniz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Kişisel konumunuz, sağlığınız, kimliğiniz ve içinde bulunduğunuz koşullarınız. Boğa burcunda gerçekleşecek tutulma ile arızalı ve aksayan gelişmeler netlik kazanıyor. Aşk ve ilişkilerinizde belirsizliklerin açığa çıktığı dönem içindesiniz. Farklı plan devreye giriyor.

YÜKSELEN İKİZLER: Hastane, okul, yurt dışı, internet ve gizli yürütmüş olduğunuz işleriniz, zorluklarınız, Boğa burcunda gerçekleşecek tutulma ile şimdiye kadar ilerleyen güçlü koşullar netleşiyor. Konumunuzun aydınlanma zamanı.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Organize işleriniz, sosyal alan, planlarınız ve umutlarınız, Boğa burcunda gerçekleşecek tutulma ile şimdiye kadar zorluk çektiğiniz işleriniz netlik kazanıyor. Kuracağınız bağlantılarla hedeflerinizi tamamlıyorsunuz. Fedakarlıklara dikkat ediniz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Profesyonellik gerektiren işleriniz, kariyer alanınız, hedefleriniz, toplum önündeki unvanınız varsa annenizin şartları, şimdiye kadar zorlukla ve karmaşa ile ilerleyen süreç tamamlanıyor. Fırsatlarınızın bedelleri belirleniyor. Maddi kaynaklarınıza ve harcamalarınıza dikkat ediniz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Akademik alan, şirketler, medya, hukuk, uluslararası konular; birisi ile ilişkiliyseniz Boğa burcunda gerçekleşecek ay tutulmasının etkisi ile şimdiye kadar gelişen zorlu süreç tamamlanıyor. Ortaklı alanda farklı fikirlerle işlerinizi yürütmüş olduğunuz bu dönem, anlaşma gerektiren konulara dikkat etmelisiniz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Banka işlemleriniz, miras, nafaka, eş geliri, ameliyat, sigorta ve mahkeme yolu ile gelen kazanç; birisi ile ilişkiliyseniz şimdiye kadar ilerleyen süreç netlik kazanıyor. Kapalı alan, internet üzerinden almış olduğunuz sorumluluk ve bu alanda vermiş olduğunuz hizmetin aşamaları netlik kazanıyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Ortaklı işleriniz, anlaşmalarınız varsa davalarınız ve varsa eşinizin içinde bulunduğu şartlar. Boğa burcunda gerçekleşecek tutulma ile şimdiye kadar yoran konular tamamlanma aşamasına geçiyor. Mücadele içinde olduğunuz ve koşturduğunuz şu dönem sizin için faydalı olan işleri açığa çıkarıyor.

YÜKSELEN YAYLAR: İş temponuz, sağlığınız, çalışma koşullarınız, zorunlu ve zahmetli işeriniz ve beslenmeniz. Boğa burcunda gerçekleşecek ay tutulması ile gelişmeler netlik kazanıyor. Şartları takibe alıyorsunuz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Yatırımlarınız, özel hayatınız, yeteneklerinizin içeriği, aktiviteler, ek gelir varsa çocuklarınızın durumu, Boğa burcunda gerçekleşecek ay tutulması ile gelişmeler netleşme aşamasına geçiyor. Şartlarınızı belli aşamaya getirmek için vermiş olduğunuz mücadelenin krizleri de belli oluyor.

YÜKSELEN KOVALAR: Aile, yerleşim, temellerinizi var eden unsurlar ve toprakla ilişkili konular varsa eşinizin kariyer alanı, Boğa burcunda gerçekleşecek at tutulması ile gelişmeler netlik kazanıyor. Maddi kaynaklarınızdaki kişisel haklarınızı geleceğe yönelik temizleme ve düzene koyma aşamasındasınız.

YÜKSELEN BALIKLAR: Yazışmalar, anlaşmalar, iletişim araçları üzerinden ilerletmiş olduğunuz işleriniz, kurs ve ön lisans programları varsa kardeşlerinizin şartları, Boğa burcunda gerçekleşecek ay tutulmasının etkisi ile karmaşalı durum netleşerek son aşamasına geçiyor. Profesyonel alana taşımak istediğiniz konularda mücadele içindesiniz, hareketli dönemden geçiyorsunuz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler