Tanju Akıncıoğlu

Tanju Akıncıoğlu

Zor Dostum Zor

Ligde Manisaspor karşısında çıktığı ilk maçta son dakikalarda yediği golle 2 puanı bırakan Trabzonspor, bu kez de kendi sahasında Büyükşehir Belşediye’ye karşı 3 puan kaybetti.

 

125 gün aradan sonra hem de bir İnter galibiyetinin ardından seyircisi ile buluşan Trabzonspor aldığı bu mağlubiyet ile iki hafta da 5 puan kaybetti.

 

Gönül isterdi ki Şampiyonlar Ligi’nde İnter karşısında alınan galibiyet Büyük Şehir Belediye maçında alınacak 3 puanla pekişsin, daha anlamlı olsun.

Ama olmadı.

 

Aslında  karşılaşmanın ilk 15 dakikasına bakıldığında Bordo Mavili ekip adına zorlu bir 90 dakika olacağı belliydi.

Büyükşehir Belediyespor’un canlı ve istekli oyunu karşısında Trabzonspor karşılaşmanın 15’nci dakikasına kadar pek varlık gösterememiş, rakip yarı sahada çoğalamamıştı.

Bordo Mavili ekip ilk yarıda Büyükşehir Belediye kalesini Adrian, Henrique ve Volkanla üç kez uzaktan yokladı, 40.dakikada Volkan’ın Colman’dan aldığı pasın ardından ceza sahası dışından çektiği şut yan direkten dönerken  bu hem Volkan hem de Trabzonspor adına bir talihsizlikti.

Trabzonspor ilk değişikliğini ilk yarıda mecburiyetten yaptı. Rakibi ile girdiği ikili mücadelede dizinden sakatlanan Vittek yerini Halil altıntop’a bıraktı.

Trabzonspor karşılaşmanın ikinci yarısına biraz daha istekli başlar gibi gözükmesine karşın istediği atakları bir türlü gerçekleştiremedi.

Bordo-Mavili ekip karşılaşmanın 59.dakikasında Manisaspor maçının iyilerinden Adrian’ı oyundan alarak yerine İnter maçının vasat oyuncularından Alanzinho’yu sahaya sürdü.

Alanzinho’nun oyuna girmesinin ardından 60.dakikadan itibaren Trabzonspor Büyükşehir Belediye’yi kendi sahasına hapsettiyse de Alanzinho’nun 63.dakikadan yan direkten dönen topundan başka net bir gol pozisyonu bulamadı desem yalan olmaz.

Büyükşehir Belediyespor’un 75.dakikada orta sahası yavaş yavaş düşmeye başlamasına rağmen bu dakikalarda oyun disiplininden kopan Trabzonspor bu avantajı da kullanamadı.

Oyun disiplininden uzaklaşan Trabzonspor 76.dakikada kalesinde bir gol tehlikesi yaşadı. Doka’nın ceza sahası dışından vurduğu sert şut da top üst direkten geri döndü.

Karşılaşmanın 80.dakikasında son oyuncu değişikliğini yapan Bordo-Mavili ekibin kenar yönetimi Volkan Şen’in yerine Celustka’yı oyuna dahil etti.

Herkesin karşılaşma bu sonuçla biteceğini düşündüğü bir dönemde sahneye Webo çıktı.

Webo golü mü attı, Trabzonspor Webo’ya  "at şu golü" mü dedi anlaşılması zor.

Eğer Trabzonspor gibi bir takım böyle bir gol yiyorsa …

Ne diyeyim …

Zor dostum zor…

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR