Zamlanan sigara gruplarından biri daha indirime gitti! İşte yeni fiyatlar

2023'ün ilk günlerinde art arda gelen zamlarla yaklaşık 4 lira fiyat artışının yaşandığı sigarada bir gruba daha 1 TL'lik indirim geldi.

Zamlanan sigara gruplarından biri daha indirime gitti! İşte yeni fiyatlar

 BAT ve JTI'nin ardından PM grubu da bugün bazı sigaralarının fiyatlarını 1 TL geri çekti. İndirimle birlikte grubun en ucuz sigarası 32 TL, en pahalı sigarası ise 38 TL'den satılacak.

Yeni yılla birlikte ciddi oranda zamlanan ürünlerden biri de hiç kuşku yok ki sigara oldu. Birçok sigara grubu günler içinde ürünlerine 4 TL'ye varan zam yaptı.

PM GRUBU DA 1 TL'LİK İNDİRİME GİTTİ
Yükselen fiyatlar sonrası tiryakilerin isyanına kulak veren BAT ve JTI grupları sigara fiyatlarını 1 TL geri çekerken, bu gruplara bugün PM de dahil oldu.

EN UCUZ SİGARA 32 TL'DEN SATILACAK
Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda PM grubunun bazı sigaralarda 1 TL indirime gittiğini duyurdu. Yapılan indirimin ardından grubun en ucuz sigarası 32 TL, en pahalı sigarası ise 38 TL'den satılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler