Zağnosspor - Of Gürpınar

Trabzon 1. Amatör Play-Off 6.haftasında Of Gürpınarspor ile karşılaşan lider Zağsnosspor, karşılaşmanın 84'üncü dakikasında bulduğu golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.
Ahmet Suat Özyazıcı Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısında iki takım da kontrollü futbol oynadı. Zağnosspor araya attığı toplarla Gürpınarspor kalesinde tehlikeli pozisyonlar yaşatsa da topu ağlarla buluşturamadı. İlk yarı başladığı gibi 0-0'lık eşitlikle tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında Gürpınarspor kalesine kanatlardan etkili ataklar geliştiren Zağnosspor'da teknik direktör Derya Mazlum iki oyuncusunu değiştirdi. Cemal'i ve Soner'i oyuna girerken Hakan ve Ahmet dışarı çıktı. Oyuncu değişikliklerinin olumlu etki yaptığı Zağnosspor, aradığı golü 84'te buldu. Ceza sahası içerisinde takım arkadaşı Cemal'e enfes bir pas çıkaran Soner Zağnos'u galibiyete taşıyan golü hazırladı. Soner'in pasını düzgün bir vuruşla kalecinin yanından ağlarla buluşturan Cemal takımını 1-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda oyunu kontrolünde tutan Zağnos, doksan dakika sonunda 3 puanı tek golle aldı. Puanını 16'ya yükselten Kırmızı-Mavi-Beyazlı ekip liderliğini perçinleştirirken en yakın rakibiyle olan puan farkını 5'e yükseltti.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler