Yüzünün o halini paylaştı! Sosyal medyanın çok konuşulanı oldu

Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan bir makyajlı bir de sivilceli yüzünü paylaştı! 2 kare arasındaki fark şoke etti.

Yüzünün o halini paylaştı! Sosyal medyanın çok konuşulanı oldu

Ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan ile oyuncu Canan Hoşgör'ün kızları olan Zeynep Alkan sosyal medya hesabı aktif kullanılıyor. Genç kız paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelirken son olarak geçen günlerde de sosyal medyadaki 'kusursuz güzellik' kavramına sitem etmişti. Zeynep Alkan, makyajlı ve makyajsız halini takipçilerinin beğenisine sundu. Geçen aylarda yüzündeki sivilceler yüzünden problem yaşadığını belirten Alkan fotoğrafın altına, 'ikisi de' notunu düştü. İşte o paylaşım….

yuzunun-o-halini-paylasti6.jpeg

Ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan ile oyuncu Canan Hoşgör'ün kızları olan Zeynep Alkan makyajlı ve makyajsız halini sosyal medya hesabından paylaştı. Geçen aylarda yüzündeki sivilceler yüzünden sıkıntı yaşadığını belirten Alkan fotoğrafın altına, 'ikisi de' notunu düştü..

yuzunun-o-halini-paylasti.webp

Oyunculuk eğitimini Hollanda'nın Amsterdam'da alan Zeynep Alkan aktif olarak kullandığı Instagram hesabından iddialı pozlarını takipçileriyle paylaşıyor.

Paylaşımlarıyla adından söz ettiren oyuncu Zeynep Alkan sosyal medya hesabından önce makyajlı sonra makyajsız halini paylaştı. En doğal halini sevenleriyle paylaşan Alkan'ın fotoğrafları büyük ilgi gördü.

DESTEK YAĞDI

Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğraflara, 'Kendiyle barışık olmanın gücünü o kadar iyi yansıtıyorsun ki seninle gurur duyuyorum', 'Her halinle güzelsin', 'Çok güzelsin makyaja ve filtreye gerek yok' yorumları yapıldı.

yuzunun-o-halini-paylasti5.webp

ÖZGÜVENİM SIFIR!

Geçtiğimiz günlerde de sosyal medyadaki 'kusursuz güzellik' kavramına sitem eden Zeynep Alkan şöyle konuşmuştu:

"Sosyal medyada her zaman en mükemmeli, en güzelini, en harikasını paylaşıp birbirimizi mutlu mu etmeye çalışıyoruz yoksa tribe mi sokmaya çalışıyoruz bilmiyorum ama bir simülasyonun içine yaşıyoruz bu Instagram'da... Ben de aynı şekilde hep en güzel resimlerimi paylaşmaya çalışıyorum..

Ne kadar çok enerjimle belli ediyor olsam veya yazılarla onları biraz daha normalleştirmeye çalışsam da hep en güzel çıktıklarımı koyuyorum. Hepimiz öyle yapıyoruz..

O yüzden bugün sizlerle 10 gündür yaşadığım şeyi paylaşmak istiyorum. Böyle delilerce cildimde sivilce çıktı ve çok ağrıyorlar, çok kaşınıyorlar.

Bir anda oldular. Ben de bunu sizlerle paylaşmak istedim. Şuan tedavi sürecindeyim. Özgüvenim sıfır dışarı bile çıkmak istemiyorum ama hepimizin sivilcesi olabilir, başka şeyler olabilir... Sosyal medya varsa bunun için de olmalı.

Güzellik gerçekten yüzde değildir, kalptedir ve içtedir. Bu şuan benim gerçeğim ve ben sizinle paylaşmak istedim. Sonuçta kaç yıldır birbirimizle bir şeyler paylaşıyoruz."

Güzellik gerçekten yüzde değildir, kalptedir ve içtedir. Bu şuan benim gerçeğim ve ben sizinle paylaşmak istedim. Sonuçta kaç yıldır birbirimizle bir şeyler paylaşıyoruz."İşte Zeynep Alkan'ın doğal hali....

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin