İhtiyaç sahibi çocuklara kışlık kıyafet yardımı

YTSO 200 ihtiyaç sahibi çocuğa kıyafet yardımı yaptı.

İhtiyaç sahibi çocuklara kışlık kıyafet yardımı

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Akdağmadeni ilçesinde 200 ihtiyaç sahibi çocuğa kışlık kıyafet yardımında bulundu. 



Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) destekleriyle 200 ihtiyaç sahibi çocuğa ulaştıklarını söyleyen Yozgat TSO Başkan Yardımcısı Ekrem Hakan Alımlı, "İlçemiz Akdağmadeni ve köylerinde eğitim gören, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kışlık giyecek yardımında bulunduk. İyi günlerde kullansınlar, eğitime katkı vermeye devam edeceğiz. En büyük yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Milletimizin ve vatanımızın geleceği olan çocuklarımız için her şeyi yapmaya hazırız. Bu nedenle ihtiyaç sahibi 200 öğrencimize kışlık mont ve bot yardımında bulunduk. Hazırlanan paketleri, ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılmak üzere mahalle ve köy muhtarlarına teslim ettik. Bu güzel organizeye katkısı olan herkese teşekkür ediyorum." dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler