YouTube'dan esinlendi: TikTok'a yatay tam ekran modu geliyor

Video platformu TikTok, YouTube'dan aşina olunan yatay tam ekran modunu platformda test ediyor.

YouTube'dan esinlendi: TikTok'a yatay tam ekran modu geliyor

Video platformları özellikle son birkaç yılda gözle görülür yükseltme kaydetti. Kullanıcılar hem YouTube, hem de TikTok'ta videolar çekerek hem gelir elde edip hem de kitlesini genişletebiliyor.

Uygulama geliştiricileri ise milyonlarca kişi tarafından kullanılan platformları güncelleyerek, deneyimi daha da iyileştirmeye odaklanıyor. Öyle ki TikTok, yakın zamanda YouTube'dan esinlendiği yatay tam ekran video modunu test etmeye başladı.

YATAY TAM EKRAN MODU TEST EDİLİYOR
 Çinli şirket, popüler kısa biçimli video uygulaması için yeni bir yatay tam ekran modunu test ettiğini açıkladı.

Şu anda yalnızca küçük bir kullanıcı grubuna sunulan özellik, videoların yatay yönde izlenmesine olanak tanıyarak kullanıcılar için daha sürükleyici bir izleme deneyimi sunuyor.Yatay tam ekran modunun, videoları telefondan izlemeyi tercih eden kişiler için geliştirildiği bildirildi.Yeni özelliğin ne zaman hazır şekilde piyasaya sürüleceği de bilinmiyor. TikTok, henüz bununla ilgili resmi bir açıklama yapmadı.

Kullanıcı deneyimini iyileştirmeye odaklanan yeni özellik, YouTube'a benzer tam ekran düğmesini destekleyecek. Bu sayede videoları yatay modda izlemek de mümkün olacak. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji