Yomra’da YMR Bel kurulacak

Yomra Belediye Meclisi Şubat ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Yomra’da YMR Bel kurulacak

Trabzon-Yomra Belediye Meclisi Şubat ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

 
Belediye Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen meclis toplantısına belediye başkanı İbrahim Sağıroğlu başkanlık yaparken, Ak Parti Yomra ilçe başkanı olarak belediye meclis üyeliğinden istifa eden Avni Adanur'un yerine Ak Partili meclis üyesi Haluk Yazıcı da ilk meclis toplantısında ki yerini aldı.

Yazıcı'ya yeni görevinde başarılar dileyerek meclis toplantısını başlatan Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yomra’da YMR Bel kurulacak

Yomra Belediyesi olarak 2017 yılında 25 mahallenin 22 tanesinde çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek, “Şu an itibariyle de Kaşüstü Mahallemizde betonlama çalışmamız devam ediyor. Asfaltlama çalışmalarımıza hava şartları nedeniyle ara verdik. Sezon açıldığında yeniden çalışmalarımıza başlayacağız. Asfaltlama ile ilgili olarak 2018 yılı içerisinde geçerli olmak üzere Ortahisar Belediyemiz ile birlikte 15 Bin tonluk asfalt protokolü yapacağız. Beton ihalesi gerçekleştireceğiz. Vatandaşımızdan gelen ham yol taleplerini de yerine getiriyoruz. 1 adet ekskavatörümüz yılın 12 ayı durmaksızın çalışıyor. Vatandaşımızın yol sıkıntısı kalmayacak. Mega projelerimizle ilgili olarak ta kentsel dönüşüm projemiz tüm hızıyla devam ediyor, sahil dolgu projemizin son raporları bekleniyor. Kent meydanı projemizle ilgili olarak kamulaştırma çalışmaları devam ediyor. Bütün projelerimizin takipçisiyiz. İnşallah projelerimizi en yakın zamanda hayata geçireceğiz” dedi.

Başkan Sağıroğlu’nun konuşmalarının ardından gündem maddelerine geçildi. Meclis gündeminin 1. maddesi olan taşeron işçilere şirket kurulması maddesi oylandı. Yapılan oylamada 50 Bin TL sermaye ile birlikte YMR Bel. Personel. Hizmet. İnş. Turizm. Danışmanlık. Taahhüt. Tic. Ltd. Şti adıyla kurulması kararı alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber