Yomra'daki yangında son durumu Başkan Sağıroğlu açıkladı

Trabzon'un Yomra ilçesinde meydana gelen yangınla ilgili Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu açıklama yaptı.

Yomra'daki yangında son durumu Başkan Sağıroğlu açıkladı

Haber61 / Haber Merkezi / Selay Saykal

Yomra ilçesi Özdil mahallesi Ocak mevkiinde dünden bu yana devam eden yangınla ilgili Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu Haber61'e konuştu. 



SAĞIROĞLU: EKİPLERİMİZ OLAY YERİNDE

Dün öğle saatlerinde çıkan ve ulaşım olmadığı için söndürülemeyen yangının yaprak yangını olduğunu söyleyen Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, can ve mal kaybı yaşanmadığını belirtti. Yomra Belediyesi'ne ait arazözlerin müdahalesiyle yangının bir eve sıçramasının önlendiğini ifade eden Sağıroğlu, Trabzon Valliği'nin talimatıyla Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı araçların bölgeye ulaşmak üzere olduğu bilgisini verdi.

"İTFAİYE EKİPLERİ DİĞER YANGINDA"

Başkan Sağıroğlu şöyle konuştu: "Bölgede yol olmadığı için tamamen söndürülemiyor. Havadan müdahale etmek lazım. Bir can ve mal kaybı söz konusu değil. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin itfaiye ekipleri için, akşam Araklı'da yeniden başlayan yangına gittiğini ve bu nedenle Özdil'e verilecek ekip olmadığını söylemişler. Bana gelen bilgi bu şekilde. Ancak şu an bölgede bir sıkıntı yok." 


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler