Yomra'da muhtarlar Genel Kurul yaptı

Yomra Muhtarlar Derneği Genel Kurul yaptı.

Yomra'da muhtarlar Genel Kurul yaptı

Yomra Muhtarlar Derneği yaptığı genel kurulda mevcut başkan Gökhan Gençtürk yeniden göreve seçildi


Trabzon-Yomra Muhtarlar Derneği 9.Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Genel kurula Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Trabzon Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Aktürk, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mahalle Muhtarları katılırken genel kurul sonrasında mevcut başkan Kaşüstü Mahallesi Muhtarı Gökhan Gençtürk yeniden başkanlığa seçildi. Genel kurul öncesinde söz alan Trabzon Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Aktürk, belediye başkanı İbrahim Sağıroğlu’na övgüler yağdırdı.

AKTÜRK: 18 İLÇEYEDE BÖYLE BAŞKAN LAZIM

Başkan Aktürk yaptığı açıklamada, “Yomra Belediye başkanımız İbrahim Sağıroğlu’na bizlere verdiği önemden ötürü teşekkür ediyoruz. İbrahim başkanım bizimle abi kardeş diyaloğunda. Her türlü yardımda yanımızdadır. Bırakın hizmeti bizimle ilgilenmesi bir çayını içmemiz, hoş sohbeti yeterde artar. Böyle başkanların çoğalmasını görmek istiyoruz. 18 ilçede belediye başkanımız var. Bizde hizmet sorunu yok. Bizde adalet sorunu var. Bizde muhtarlara kapılarını açmayan belediye başkanları var. Ülkede iki tane önemli mühür var. Alt ve üst olarak değerlendirildiğinde Cumhurbaşkanımız ve biz muhtarların. Yapılan işleri hakkaniyetli olarak yapmamız lazım” dedi.

Yomra'da muhtarlar Genel Kurul yaptı

SAĞIROĞLU: SAĞ KOLUM MUHTARLARIM

Genel kurul öncesinde muhtarlara bir konuşma yapan belediye başkanı İbrahim Sağıroğlu, el ele vererek Yomra’da güzel bir aile ortamı oluşturduklarını belirterek, “Bir vücudun iki kolu vardır. Birisi sağ kol sizler, birisi de sol kol teşkilatımız. Bizim birliğimiz hiçbir ilçede yok. Uyum içerisinde bir ve beraber olarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sizler bizim için çok önemlisiniz. Mahallelerimiz gözü kulağısınız. Güzel hizmetlere imza attık. Bundan sonrada hizmetlerimiz ilçemizde katlanarak artacak. Burada yeniden göreve layık görülen Gökhan kardeşime görevinde başarılar diliyorum.  Durmak yok, Yomra için çalışmaya devam” diye konuştu.

Yomra'da muhtarlar Genel Kurul yaptı

GENÇTÜRK: ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Yomra Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Gençtürk ise yaptığı açıklamada, yeniden bu göreve layık görüldüğü için mutlu olduğunu ifade ederek şunları dile getirdi; “Beni yeniden bu göreve layık gören siz değerli mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Derneğimiz kurulalı 15 yıl oldu. Geçen süreçte hep birlikte Yomra’mızın tüm mahallelerinde belediye başkanımız İbrahim Sağıroğlu’nun da büyük katkılarıyla güzel işlere imza attık. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım bundan sonraki süreçte de hem sosyal, hem de toplumsal çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Yomra'da muhtarlar Genel Kurul yaptı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber