Yomra'da acı kaza! Motor sürücüsü genç hayatını kaybetti!

Trabzon'un Yomra ilçesinde dün meydana gelen kazada yeni mezun genç Ali Kemal Pehlivan, hayatını kaybetti.

Yomra'da acı kaza! Motor sürücüsü genç hayatını kaybetti!

HABER61 - HABER SERVİSİ

Trabzon’da dün şok eden bir kaza yaşandı. Yomra-Özdil-Yağmurdere grup yolunun 1. kilometresinde, bir kamyon aniden şerit değiştirerek dönmek istedi. Arkasından seyir halinde motoruyla gelen 23 yaşındaki Ali Kemal Pehlivan, bu ani manevrayı fark edemedi. Kamyona çarpan ve yere düşen talihsiz genç, hastaneye gidene kadar şuuru açık ve yanındakilerle konuştu. Doktorların müdahaleleri sürerken, iç kanaması olduğu görüldü. Bir anda gözlerini yuman genç bir daha açmadı.

Babası Yomra eşrafından ve Ulusoy firmasının ilk şoförlerinden Mustafa Recep Pehlivan, “Biricik oğlu, can parçam” diyerek ağladı. Avrasya Üniversitesi’nde mimarlık eğitimi alan ve 2 ay önce mezun olan Ali Kemal Pehlivan’ın cenazesi bugün İkindi namazına müteakip Yomra Merkez camiisinde kılınacak cenaze namazı sonrası Çamlıca Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına defnedilecek.

Ali Kemal Pehlivan aynı zamanda meslektaşımız Çay TV muhabirlerinden Hamza Önder Kuloğlu’nun kuzeni olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber