Yomra'da 11 Mahalle yolu ulaşıma açıldı

Yomra'da karla mücadele sürüyor.

Yomra'da 11 Mahalle yolu ulaşıma açıldı

Trabzon'un Yomra ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan 11 mahalle yolu Yomra Belediyesi ekipleri tarafından ulaşıma açıldı.

Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu da Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen karla mücadele çalışmalarını yerinde inceleyerek konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Başkan Sağıroğlu yaptığı açıklamada, "Dün sabah saatlerinde etkili olan ve 60 cm'ye ulaşan kar yağışı nedeniyle ilçemize bağlı 11 mahalle yolumuz kısa süreli olmak suretiyle ulaşıma kapandı. Tecrübeli ve güçlü makine parkımızla birlikte kapanan mahalle yollarımıza anında müdahale ettik. Bizde dün akşam saatlerinde Çamlıyurt, Kılıçlı, Maden ve Tandırlı mahallerini, bugünde Demirciler, Oymalı, Tepeköy ve Özdil mahallerini ziyaret ederek hem vatandaşlarımızın hem de emekçi kardeşlerimizin yanında oluyoruz. Vatandaşımızın istek ve taleplerini dinlerken, emekçi kardeşimizde hem çalışma azmini hem de motivasyonunu artırıyoruz. Dün sosyal medya üzerinden şahsi telefon numaramı paylaştım. Vatandaşım bir sıkıntı durumunda bana ulaşsınlar diye. Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet. Biz milletimizin efendisi değil hizmetkarıyız. Bu düşünceyle birlikte bütün çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Buradan bütün vatandaşlarıma seslenmek istiyorum 'Başın düşerse dara, İbrahim başkanı ara'" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler