Sağıroğlu: "Yomra olarak üzerimize düşeni yaptık"

Yomra Belediye Başkanı Sağıroğlu Referandum sonucunu değerlendirdi.

Sağıroğlu: "Yomra olarak üzerimize düşeni yaptık"

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, “2 Hayırcı muhalif milletvekiline karşı %70.9 oy oranı küçümsenmeyecek bir orandır” dedi. 


Trabzon’un Yomra ilçe Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Anayasa Değişikliği ve Referandum sonucunu değerlendirdi.

Yomra’da kendilerine koydukları hedefi gerçekleştiremedikleri için üzgün olduklarını ifade eden Başkan Sağıroğlu, “Seçim startı verildiği ilk andan itibaren meclis üyelerim ve teşkilatımızla birlikte gece gündüz demeden çalışmalarımızı yaptık. Bu çalışmaları da yaparken kendimize bir hedef koyduk. Bu hedefte bilindiği üzere yüzde 80’di.  Bu oran doğrultusunda da ekip arkadaşlarımızla çalışmalarımızı sürdürdük.25 mahallemizin tamamında gitmedik kapı bırakmadık. Bazı mahallelerimize 3. ziyareti bile gerçekleştirdiğimiz oldu. Her daim sahada olduk. İstediğimiz sonucu elde edemedik. Ancak, iki hayırcı muhalif milletvekilinin olduğu ilçede yüzde 70.9 oranı da küçümsenmeyecek bir oy oranıdır. Biz Yomra olarak üzerimize düşeni yaptığımızı düşünüyorum. Bizler her daim milletimizin yanındayız. Türkiye’nin geleceği için ‘evet’ dedik.  Bu uğurda bizlere destek veren tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Çıkan sonuç ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber