Sağıroğlu "Sürpriz projelerimiz var"

Başkan İbrahim Sağıroğlu'ndan açıklama.

Sağıroğlu "Sürpriz projelerimiz var"

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, yeni dönemde mega projelere sürpriz projeler ekleyerek vatandaşların hizmetine sunacaklarını söyledi.

Trabzon’un Yomra ilçesi Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Sağıroğlu bugünde Sancak Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek istek ve sıkıntıları dinledi. 24 saat esası ile birlikte hizmete devam ettiklerini belirten Başkan Sağıroğlu, “İktidarımızın gücü ile birlikte söz verdiğimiz projeleri birer birer hayata geçiriyoruz. İlçemiz son 10 yılda büyük bir büyüme kat etti. Bizde bu süre içerisinde partimizin destekleriyle birlikte büyük projelere imza attık. Belediye binamızı yeniledik, kentsel dönüşüm projemizde sona geldik. Şehir meydanı projemizde yıkım çalışmalarına devam ediyoruz. Millet kıraathanesi olarak hayata geçireceğimiz uçak projemiz ilgili olarakta mimarlarımız çalışma içerisinde. Sahil dolgu projemiz içinde mekânsal planlama genel müdürlüğünden onay yazımızı bekliyoruz. Bu projelerimize yeni dönemde sürpriz projelerde ekleyeceğiz. Mega projelerimizin yanında belediye hizmetlerimizi de aksatmadan devam ediyoruz. Betonlama ve asfaltlamada yüzde 90 seviyesindeyiz. Karla mücadele için ekiplerimiz hazır bir şekilde beklemede. Kısacası biz Yomra Belediyesi olarak durmuyoruz. Vatandaşımıza hizmet için çalışıyoruz. Biz vatandaşımızın hem doktoruyuz, hem gönüldaşıyız, hem kardeşiyiz, hem de sırdaşıyız. Biz vatandaşlarımız ile beraber her zaman her yerde varız. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Bunları biz nasıl yaptık; iktidar gücü ile birlikte yaptık, sizlerle birlikte yaptık. Vatandaşımıza ne söz vermişsek verdiğimiz sözün tamamının yüzde 20 fazlasını yaptık. Bu dönemki hayal edilemeyen projelerin yüzde 30 fazlası ile geliyoruz. Durmak yok yola devam” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber