Sağıroğlu: “Projelerimizle her nesile hitap edeceğiz”

Başkan İbrahim Sağıroğlu çalışmalarını sürdürüyor.

Sağıroğlu: “Projelerimizle her nesile hitap edeceğiz”

AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu Sancak Mahallesi’nin gençleriyle bir araya gelerek 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için destek istedi.

GENÇLERİMİZE İŞ İMKANI SUNACAĞIZ

AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Adayı Sağıroğlu dün akşamda Sancak Mahallesi’nin gençleriyle bir araya gelerek 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için destek istedi. Burada gençlere bir konuşma yapan Başkan Adayı Sağıroğlu, “Yeni dönemde hayata geçireceğimiz projelerimizle birlikte ilçemizin hem sosyal donatı alanı ihtiyacını gidereceğiz hem de, istihdam alanları oluşturarak işsiz olan genç kardeşlerimize bu projelerimizde iş imkanı sağlayacağız” dedi. 

Sağıroğlu: “Projelerimizle her nesile hitap edeceğiz”

HEPSİNİ İKTİDAR DESTEĞİ İLE YAPTIK 

İktidar desteği ile birlikte yeni dönemin alt yapısını oluşturduklarını ifade eden Sağıroğlu, “Kentsel dönüşüm projemizi 2,5 yıl gibi bir sürede yıktık, yaptık.  Kent meydanı projemiz için 15 Milyon TL kamulaştırma yaptık ve alanı belediyemize kazandırdık. Sosyal donatı alanlarından oluşacak sahil dolgu projemiz için dolgu izni almak öyle basit bir olay değildi. Bunu biz gece gündüz demeden emek harcadık, İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’nun destekleri ile birlikte başardık. Bunların yanı sıra ilçemize kazandırdığımız devlet yatırımları da ortadadır. Saydıklarımın hepsini iktidar gücü ile yaptık. Muhalefette olsaydık, hangisini yapabilirdik. Hiç birisini yapamazdık” diye konuştu.  

Sağıroğlu: “Projelerimizle her nesile hitap edeceğiz”

PROJELERİMİZ YOMRA’MIZA DEĞER KATACAK 

Yeni dönemde her nesle hitap edecek projelerin beyannamelerinde bulunduğunu ifade eden başkan adayı Sağıroğlu şöyle devam etti: “Projelerimizin hepsi büyük projeler. Kent meydanı, sahil dolgu ve 15 Temmuz Millet Kıraathanesi projelerimiz ilçemize değer katacak. Bu değerleri Yomra’mıza kazandırmak içinde yeni dönemde de iktidar desteği şart. Beyannamemizde her nesle hitap edecek projemiz mevcut. Bu projelerimizi hayata geçirmek için sizlerin güçlü desteğine ihtiyacımız. Ne diyoruz, tevazu samimiyet ve gayret ile durmak yok yola devam.”

Sağıroğlu: “Projelerimizle her nesile hitap edeceğiz”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler