Sağıroğlu hedefini açıkladı

Başkan Sağıroğlu çalışmalarını sürdürüyor.

Sağıroğlu hedefini açıkladı

AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, “Bizim seçim kaybetme gibi bir sıkıntımız yok. Hedefimiz yüzde 70’ dedi. 

SAHALARA BUGÜN ÇIKMADIK 

AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Başkan adayı Sağıroğlu, dünde Oymalı ve Kıratlı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlattı. Seçim kaybetme gibi bir sıkıntılarının olmadığını dile getirerek, sözlerine başlayan Sağıroğlu, “Biz bu sahalara birileri gibi bugün çıkmadık. Bizim seçim kaybetme gibi bir sıkıntımız yok. Biz hep sahalardaydık. Her zaman vatandaşımızın yanındaydık. Acılı günlerinde, mutlu günlerinde, bizlere ihtiyaç duydukları her anda yanlarında yer aldık. Telefonumuz, makam kapımız ve evimizin kapısı hiçbir zaman vatandaşımıza kapanmadı. Her zaman açıktı, bundan sonraki süreçte yine açık olacak. sizlerin destekleri ile birlikte hedefimiz yüzde 70’ dedi. 

Sağıroğlu hedefini açıkladı

PROJELERİMİZİ HAYAL EDEMEZLER 

Projeleri hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Adayı Sağıroğlu, beyannamemizde her nesile uygun projelerin yer aldığını belirterek, “Önümüzde Yomra’mıza kazandırmak istediğimiz çok özel projelerimiz var. Diğer adaylar bunları hayal bile edemez. Nedir bu projelerimiz. Sahil dolgu projemiz, kent meydanı, 15 Temmuz millet kıraathanesi ve restaurantı, millet bahçesi gibi birçok proje ile yola çıktık. Her bir projemiz ilçemizin sosyal donatı alanı ihtiyaçlarını karşılayacak projeler. Bu projelerimizi de hayata geçirmek için bizlere iktidar desteği gerekiyor. Gelin bizlere destek verin, hep birlikte Yomra’mıza bu projeleri kazandıralım. Tevazu, samimiyet ve gayret ile durmak yok yola devam diyoruz” diye konuştu.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber