Sağıroğlu: “Fırsatı kaçırmayalım”

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu referandum çalışmalarını sürdürüyor.

Sağıroğlu: “Fırsatı kaçırmayalım”

Referandum çalışmalarını bugünde ilçe merkezinde sürdüren Başkan Sağıroğlu, "Son pişmanlık fayda etmez. Çocuklarımız ve yarınlarımız için gelin hep birlikte ‘Evet’ diyelim" dedi.


DEĞİŞİM AYAĞIMIZA GELDİ

Trabzon’un Yomra ilçe Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu referandum çalışmalarını aralıksız olarak devam ediyor.

Başkan Sağıroğlu bugünde ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, ‘Evet’ desteği istedi. Halk oylamasına 1 gün kaldığını belirten Başkan Sağıroğlu, “Yomra’da gitmedik kapı bırakmadık. Son saatlere kadar da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Buradan kararsız olan vatandaşlarımıza sesleniyorum. Son pişmanlık fayda etmez.  Yıllardır beklediğimiz değişim ayağımıza kadar geldi.  Fırsatı tepmeyelim. Ülkemizin geleceği için son 1 gün. Çocuklarımız ve yarınlarımız için ‘Evet’ diyelim” çağrısında bulundu.  



KOALİSYONLARDAN BIKTIK 

Hükümet sistemimiz ekonomik olarak ömrünü tamamladığı ifade eden Başkan Sağıroğlu, geçmiş yıllarda Türkiye’nin koalisyonlardan çektiği sıkıntıları hatırlatarak, “15 yıldır iktidar tarafından ülkemiz istikrarlı bir şekilde yönetiliyor. Bu istikrarımızı bozmak isteyenler var. Buna fırsat vermeyelim. 7 Haziran’da ortaya çıkan sonuçla birlikte ülkemizde yaşanan belirsizliği bir daha yaşamak istemiyoruz. Koalisyonlardan, kurtulmak istiyoruz. İstikrar sürsün Yomra büyüsün” diye konuştu.

Sağıroğlu: “Fırsatı kaçırmayalım”

Sağıroğlu: “Fırsatı kaçırmayalım”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber