Mustafa Bıyık'tan Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Mustafa Bıyık Ramazan bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Mustafa Bıyık'tan Ramazan Bayramı mesajı

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Bıyık mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Bayramlar sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın esas olduğu birlik ve beraberlik içerisinde imkanların paylaşıldığı, şükran borcumuzu yerine getirdiğimiz, sıkıntısı olan kardeşlerimize yardımcı olabildiğimiz ve müslümanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğimiz mukaddes günlerdir.

Zor günlerden geçtiğimiz bu süreçte, Ramazan ayımızı tamamlamış bulunuyoruz. Doyasıya kucaklaşamayacak ve yüz yüze görüşemeyecek olsak da gönüllerimiz bir atmaktadır.

Yeniden şekillenecek olan bu dünya düzeninde, okullarından ayrı kalan çocukların okullarını daha çok seveceği, camilerden uzak kalan insanlarımızın camileri daha çok sahipleneceği, daha huzurlu, daha adaletli ve daha güzel günler bizi beklemektedir.

İçinde bulunduğumuz bu süreçte, özellikle 65 yaş üstü büyüklerimize ve 20 yaş altı gençlerimize sabrı için, başta sağlık çalışanları olmak üzere; Herkese göstermiş oldukları azami hassasiyetten dolayı bir kez daha ilçem ve milletim adına teşekkür ediyorum.

Mübarek Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla kutlar, bayramın; başta size ve ailenize olmak üzere, tüm sevdiklerinize barış, mutluluk ve bereket getirmesini dilerim.

Doyasıya kucaklaşıp hasret gidereceğimiz günler çok yakındır. Kalın sağlıcakla…"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber