Mimarları ziyaret etti Yomra'yı masaya yatırdı

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık mimarlarla Yomra'yı masaya yatırdı.

Mimarları ziyaret etti Yomra'yı masaya yatırdı

Haber61 - Haber Servisi -Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Mimarlar Odası Trabzon Şubesini ziyaret etti.

Şube Başkanı Gürol Ustaömeroğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile istişarede bulunan Bıyık, Yomra'da inşaat yapacak olanın sicilini ortaya koyması gerektiğini ifade etti.

Geçmişte yapılan hatalardan dolayı bugün Yomra'da önemli sorunlar olduğunu kaydeden Bıyık, "Yomra, herkesin inşaat yapacağı bir bölge olmayacak.Yomra'nın içinde bulunduğu 'sat-yap' mantığından kurtulup 'yap-sat'a dönebilirsek mağdur olan vatandaşlarımızı da korumuş oluruz. Yomra'da inşaat yapacak olan belediyede sicilini, bundan önceki projelerini ve mevcut projesini ortaya koyacak. Benim ilçem değerli ve bu değeri kimseye heba ettirmem. Bu anlatmış olduğum özelliklerde olan, mantıklı projelere de elimden geldiğince yardımcı olurum. Yomra'mızı içinde bulunduğu bu imar kirliliğinden kurtaracağız. Yomra, Trabzon'un bir Maslak'ı, Şişli'si, Çankaya'sı olmalı. Burada yatırım yapmanın bir altyapısı  ve geçmişi olmalı" diye konuştu. 

Oda Başkanı Ustaömeroğlu ise Başkan Bıyık'a ziyaretleri ve ortak akıla verdiği önemden ötürü teşekkür etti.

Ustaömeroğlu, "Bu düşüncede olmanız bizleri son derece mutlu etmiştir. Bu konuda Mimarlar Odası olarak üzerimize düşeni seve seve yaparız. Yomra'mıza katkı verebilmekten mutluluk duyarız" diye konuştu.

Mimarları ziyaret etti Yomra'yı masaya yatırdı

Mimarları ziyaret etti Yomra'yı masaya yatırdı

Mimarları ziyaret etti Yomra'yı masaya yatırdı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber