CHP'de şok gelişme! O başkan görevden alındı

Trabzon'da CHP'de şok bir gelişme yaşandı.

CHP'de şok gelişme! O başkan görevden alındı

 Haber61/Haber Servisi Levent USTABAŞI

CHP Ortahisar İlçe Danışma toplantısında yaşanan gerilimin ardından 24 Haziran seçim sonuçları nedeniyle fatura CHP Yomra İlçe Başkanı İnci Salih Atasoy’a çıkarıldı. Yomra’da oy oranında düşüş yaşanmamasına rağmen görevden alınması kafalarda soru işareti yaratırken gerekçe olarak il örgütüyle uyumsuzluk olarak gösterildi.

CHP İl Örgütü’nün genel merkeze değişimden yana tavır koymasının ardından il başkanı Güzide Uzun, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliği devam ettiği takdirde ne yapacağı merak konusu. CHP Trabzon İl Örgütlerinde ‘değişimden yana tavır alanlar şimdi ne yapacak?’ Soruları sorulmaya başkandı. Yomra’daki bu flaş görevden alma da farklı yorumlara neden oldu.

Daha önce de İnci Salih Atasoy ile il başkanı Uzun arasında sürtüşme olduğu ileri sürüldü. CHP’de il yönetimine zaman zaman eleştiri getiren İnci Salih Atasoy’un yerine Ahmet Uzunmehmetoğlu atandı. Şimdi Uzunmehmetoğlu yeni bir yönetim oluşturmak için harekete geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber