Başkan Sağıroğlu’nun pazar mesaisi 4 mahalle

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu referandum çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Sağıroğlu’nun pazar mesaisi 4 mahalle

Trabzon'un Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu referandum çalışması kapsamında ilçesini arşınlamaya devam ediyor.


Başkan Sağıroğlu bugünde İl başkan yardımcısı Arzu Yalçınalp, il yönetim kurulu üyesi Besire Arslan, meclis üyeleri ve parti yöneticileri ile birlikte Maden, Kılıçlı, Tandırlı ve Çamlıyurt Mahallelerine ziyaretler gerçekleştirdi.

Gittiği mahallelerde sevgi seliyle karşılanan Başkan Sağıroğlu yaptığı açıklamada, 16 nisanda Türkiye'nin geleceğini oylayacaklarını belirterek, "Sizin sorunlarınız bizim sorunlarımızdır. Bizler bu güne kadar ne kadar hizmet yaptıksa bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Hizmetten yana sıkıntımız yok. Beni tanırsınız. Ne söz vermişsem yerine getirmişimdir. Bir hafta sonra bir referandum seçimi yapılacak. Bizler el ele vererek sonucun evet çıkması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çünkü önümüzdeki seçim normal bir seçim değil. Bu seçimde ülkemizin geleceği oylanacak. Ülkemizde çift başlılık dönemi sona erecek. Şimdiye kadar yapılan bütün seçimler sürelidir. Belediye Başkanlığı'nı 5 yıllığına seçeriz. Milletvekiliğini 4 seneliğine seçeriz ama bu çocuğumuzu, torunlarımızı ilgilendirecek bir durum. Onun için aklı selim düşünmeliyiz. Gerçekten bu sistem, arızalarının giderilmesi konusunda atılan en büyük adım. Bundan dolayı da sizlerin desteklerini istiyoruz. Çoçuklarımızın, gençlerimizin geleceği için sizlerden destek istiyoruz. Benim bu çağrıma inanıyorum ki bugün ziyaret ettiğimiz 4 mahallemizden de rekor bir oyla cevap gelir. Şimdiden destekleriniz için teşekkürler" diye konuştu.

Başkan Sağıroğlu’nunpazar mesaisi 4 mahalle

Başkan Sağıroğlu’nunpazar mesaisi 4 mahalle

Başkan Sağıroğlu’nunpazar mesaisi 4 mahalle

Başkan Sağıroğlu’nunpazar mesaisi 4 mahalle

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber