Başkan Sağıroğlu İbrahim Sağıroğlu muhtarlarla görüştü. 5 Temmuz 2018

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu muhtarlarla görüştü.

Başkan Sağıroğlu  İbrahim Sağıroğlu muhtarlarla görüştü. 5 Temmuz 2018

Trabzon’un Yomra İlçe Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu istişare toplantısında muhtarlarla bir araya geldi.

Yomra Belediyesi’ne ait toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda 2018 yılında yapılan hizmetler değerlendirilirken, 2019 yılı içinde yapılacak hizmet konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Sağıroğlu, tek hedeflerinin hizmet olduğunu ve söz verdikleri projeleri birer birer hayata geçirdiklerini belirterek, “Artık anlattığımız, söz verdiğimiz projelerimiz birer birer somutlaşmaya ve hayata geçmeye başladı.

Kentsel dönüşüm projemizde sona geldik. Çalışmalar bitirilmek üzere. Belediye hizmet binamızı yeniledik. Birkaç gün içerisinde açılışını yapacağız. Şehir meydanı projemizde kamulaştırma çalışmalarını bitirdik. Birkaç ay içerisinde yıkım işlemlerine başlayacağız. Sosyal donatı alanlarımız için gerçekleştireceğimiz sahil dolgu projemizle ilgili olarak ta çevre ve şehircilik il müdürlüğümüzden çed raporu gerekli değildir yazımızı aldık ve Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü’nün onayına sunduk. İnşallah en kısa zamanda bununla ilgili onayımızda gelir ve bir an önce dolgu işlemine başlarız. Betonlamada ve asfaltlamada ise bir sıkıntımız yok. Söz verdiğimiz gibi eksik kalan mahallelerimizde çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Kısacası biz Yomra Belediyesi olarak durmuyoruz. Vatandaşımıza hizmet için çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızı gerçekleştirirken de muhtarlarımızın da fikir ve düşüncelerini alıyoruz. Benim bulunduğum 14 yıllık belediye başkanlığım görevimde muhtarlarıma her zaman değer verdim. Benim için muhtarlarım çok değerlidir. Sizlerin de çok iyi bildiği gibi muhtarım olmadan hiçbir hizmete imza atmadım.

Muhtarlarımız bizim gözümüz kulağımız. Birlikte güzel işlere imza attık. Önümüzdeki yıllarda da el ele vererek ilçemiz için güzel hizmetlere imza atacağız” dedi. Yomra Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Gençtürk’te muhtarlarla birlikte istişare toplantısı gerçekleştiren Başkan Sağıroğlu’na teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber