Başkan Sağıroğlu: "Şampiyon Yomra"

Başkan Sağıroğlu teşkilatla bir araya geldi.

Başkan Sağıroğlu: "Şampiyon Yomra"

Teşkilat mensupları ile akşam yemeğinde bir araya gelen Başkan Sağıroğlu, “Eğitimde, sağlıkta, sporda ve siyasette şampiyon bir ilçeyiz” dedi.

YOMRA CAZİBE MERKEZİ OLDU 

Trabzon’un Yomra ilçesi Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen programa İlçe Başkanı Avni Adanur’un yanı sıra belediye meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle başkanları katıldı. Yemek sonrasında teşkilat mensuplarına bir konuşma yapan belediye başkanı İbrahim Sağıroğlu, devlet ve özel sektör yatırımları ile birlikte Yomra ilçesinin büyüme kat ettiğini belirterek, “Eğitimde, sağlıkta, sporda ve siyasette şampiyon bir ilçeyiz. Kanuni hastanesinden, Trabzon adliyesine, Avrasya Üniversitesi’nden, yurtlara kadar kısacası hem devlet hem de özel sektör yatırımlarıyla birlikte ilçemizi cazibe merkezi haline getirdik” dedi. 

MEGA PROJELER HAYATA GEÇİRİLİYOR 

Hedefledikleri mega projeleri hayata geçirdiklerini belirten Yomra belediye başkanı İbrahim Sağıroğlu, “Kent meydanı ve uçak projemizle ilgili olarak teknik ekibimizle toplantımızı gerçekleştirdik. Bir yandan projemiz hazırlanırken diğer yandan da bu alanda yıkım çalışmalarına devam ediyoruz. Kentsel dönüşüm projemiz tam gaz devam ediyor. Kura çekimleri için tarih bekliyoruz. Belediye binamızı modern hale getirdik. 650 dönümlük dolgu projemizde son raporlar hazırlanıyor. Çınarlı Mahallemizde en az 300 kişinin istihdam edileceği çağrı merkezi açılış seviyesine getirildi. Kaşüstü kavşağımızda en kısa zamanda tamamlayarak ulaşımda da sorunumuzu gidereceğiz. Diğer yandan beton ve asfaltlamada ana arterleri tamamladık, ara arterlerde yüzde 80 seviyesine geldik” diye konuştu. 

DURMAK YOK YOLA DEVAM 

Başkan Sağıroğlu konuşmasına şöyle davam etti; “Sizin de bildiğiniz gibi kapımız herkese açıktır. Cep telefonumuz 24 saat vatandaşımızın emrinde. Evimiz, iş yerimiz. Her gün, her an vatandaşımız ile beraberiz. Düğünlerinde, cenazelerinde, hasta olduklarında varız. Sıkıntılarında varız. Her zaman yanlarındayız. Biz vatandaşımızın hem doktoruyuz hem gönüldaşıyız hem kardeşiyiz hem de sırdaşıyız. Biz vatandaşlarımız ile beraber her zaman her yerde varız. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Bunları biz nasıl yaptık. İktidar gücü ile birlikte yaptık. Sizlerle birlikte yaptık. Vatandaşımıza ne söz vermişsek verdiğimiz sözün tamamının yüzde 20 fazlasını yaptık. Bu dönemki hayal edilemeyen projelerin yüzde 30 fazlası ile geliyoruz. Durmak yok yola devam.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber