Arsinspor'dan Başkan Sağıroğlu'na ziyaret

Sarı-Siyahlı Kulübün Başkanı Kamil Ustaömeroğlu, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Arsinspor'dan Başkan Sağıroğlu'na ziyaret

Bölgesel Amatör Lig'de Şampiyon olan Arsinspor'da Kulüp Başkanı Kamil Ustaömeroğlu, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu'nu makamında ziyaret etti. 


Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Ustaömeroğlu, Güzel Ordu ile hafta sonu Ankara'da oynayacakları Play-Off karşılaşmasına Başkan Sağıroğlu'nu davet ederek, "Değerli başkanım hafta sonu kritik bir mücadele oynayacağız. Bu zorlu karşılaşmada sizleri de yanımızda görmek istiyoruz. İnşallah sizlerin desteği ile birlikte Güzel Ordu'yu mağlup ederek adımızı 3. Lige yazdıracağız" dedi.

Başkan Sağıroğlu'da Ustaömeroğlu'nun ziyaretinden ve davetinden memnunluk duyduğunu ifade ederek, "Arsinspor'un yeri 3. Lig'tir. Bizler bir bütünüz. Bizim esnafımızın çoğu Arsinlidir. Yomra-Arsin birdir. Bu birliğimiz çok eski yıllara dayanır. Yomraspor bizim için neyse Arsinspor'da bizim için aynı eş değere sahiptir. Bizden ne destek isteniyorsa vermeye hazırız. Güzel Ordu karşılaşmasına yurt dışında olmam münasebetiyle katılamayacağım. Yetkili arkadaşlarımız takımımızın yanında olacak. Canı gönülden başarılar diliyorum. Şampiyon Arsinspor" dedi.

Konuşmaların ardından Sarı-Siyahlı Kulübün Başkanı Kamil Ustaömeroğlu Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu'na isminin yazılı olduğu Arsinspor forması hediye etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler