Atakan Kadıoğlu

Atakan Kadıoğlu

Yeni bir heyecan, yeni bir soluk!

Yıl 2006…

İnternetin telefonla buluşması, birçok gelişmiş ülkede olduğu birkaç yıl öncesinde televizyon ve gazetelerin geri plana ittiği o dönemde, Trabzon da buna seyirci kalmadı. Her zaman ileri görüşlü olan ve hedeflerini hep büyük tutan iki girişimci iş insanı Trabzon haberciliğine yeni bir soluk kazandırarak haber61.net haber portalını yayın hayatına geçirdiler.

Askerden yeni gelmiştim. O dönem Trabzon TV’de Spor Müdürü olarak görev yapıyordum. Uzun Sokak’ta İskender Mobilya’da Tanju Akıncıoğlu ve Murat İskender ile sohbet ediyorduk. O sırada Tanju ve Murat ağabeyler bana “Gel beraber çalışalım” dedi. İçlerinde o kadar büyük heyecan ve coşku vardı ki o dakika görevi kabul ettim!

20 metrekare bir ofiste başlayan ve daima büyük hedefler peşinde koşan o irade, yaşanan bütün olumsuzlukları aşarak adeta bir istikrar abidesi olarak hem yayın anlayışı hem de kurumsallaşması ile Türkiye’de ilklere imza attı. Başka sektörlerde görev aldığım dönemlerde bile haber61.net ile bağımı hiç koparmadım! Ellerimde doğan bebeğin emekleyip sonrasında da muhteşem bir başarıya dönüşmesini hep hayranlıkla izledim. Aradan bu kadar sene geçmesine rağmen yuvama döndüğüm için müthiş bir heyecan içindeyim! Kalbim kıpır kıpır!

Kurumun İmtiyaz sahibi sevgili ağabeyim Tanju Akıncıoğlu’na, Genel Müdürümüz Ergün Hardaloğlu’na ve ekibinde her zaman yer almaktan gurur duyduğum Genel Yayın Yönetmenim kadim dostum Tuncay Lakot’a çok teşekkür ediyorum. Emektar çalışma arkadaşlarım Emrah Paça ve Okan Çıtlak ile yazar kadrolarındaki tüm haber61.net ailesine şükranlarımı sunuyorum.

Başta siyaset olmak üzere gündeme ilişkin konularda araştırma, röportaj, haber ve televizyon programlarıyla karşınızda olacağım. Sizlere sevgiler ve saygılar sunuyorum.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR