Yeni Astra Trabzon’da Vardallar’da

Yeni tasarımı ile görücüye çıkan 2022 model Astra Trabzon'da Vardallar'da vatandaşların beğenisine sunuldu.

Yeni Astra Trabzon’da Vardallar’da

Almanya’da tasarlanıp, üretilen Yeni Astra Trabzon Vardallar’da sergilenmeye başlandı. 

Vardallar Satış Müdürü Gizem Odabaşı Yeni Astra’nın, ince işlenmiş detayları, heyecan veren sürüş deneyimi ve yeni teknolojileriyle eşsiz bir deneyim sunduğuna dikkat çekti. 

photo1663063030

Yeni Astra’nın turbo beslemeli benzin ve dizel motor seçeneklerinin bulunduğunu da ifade eden Odabaşı, “Turbo beslemeli benzin ve dizel motor seçenekleri, hızlı ve sarsıntısız vites geçişlerine sahip şanzımanlarla keyifli bir sürüşe hazır olsun Astra müşterilerimiz. Sürücü odaklı iç tasarımı ve en son teknolojilerle donatılan yeni püre panel kokpit, tamamen sezgisel bir sürüş olanağı sunuyor. Araçta gelişmiş destek teknolojileri ile Astra segmentinde yine öncü rolünü üstlendi” diye konuştu. 

photo1663063030 (3)

668 BİN TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA… 

Odabaşı, sözlerine şu şekilde devam etti: “Yeni Astra Türkiye’de 1.2 130 HP benzinli ve 1.5 130 HP dizel olmak üzere iki güçlü motor ve AT8 otomatik şanzuman seçeneği ile birlikte satışa sunuldu. Astra; Edition, Elegance, GS Line ve GS olmak üzere dört ayrı donanım seviyesine sahip olacak.  Bütün donanım seviyelerinde Alman Opel’in güvenlik öncelikli dinamik sürüş özelliklerine sahip Astra’nın özel lansman fiyatları; 668.900 TL -924.900 TL olarak açıklandı.  Türkiye’de kendi segmentinde en çok bilinen model adı olan Astra ile hep birlikte büyük başarılara ve yüksek satış adetlerine birlikte imza atacağımızdan eminiz”

photo1663063030 (1)

LANSMAN, CEVAHİR AVM’DE

Yeni Astra’nın Vardallar Otomotiv’de sergilenmeye başladığını da ifade eden Odobaş, lasmnanın ise Cevahir AVM’de yapılacağını söyledi. Odabaşı, “Yeni Astra araçlar Opel’in Doğu Karadeniz Bölge Bayisi Vardallar Otomotiv de sergilenmeye başlandı . Aracı bayide inceleyebilir ve test sürüşü için randevu alınabileceği kaydedildi. Ayrıca Yeni Astra’nın ilk lansman sergilenmesi 17-18 Eylül tarihlerinde Cevahir AVM de gerçekleşecek.

Bütün halkımızı ağırlamaktan mutluluk duyarız” şeklinde sözlerini bitirdi.

photo1663063030 (2)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem