Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Yengeç burcunda güneş tutulması 17-06-2020

21 Haziran 2020 günü Yengeç burcunun 0 derecesinde Güneş tutulması gerçekleşiyor. Oldukça önemli olan tutulma geceyle gündüzün eşit olduğu yaz gün dönümünde gerçekleşecek. Yengeç- Oğlak ekseninde devam eden serinin son ayağı olan tutulma ile Yengeç burcu konularında olabilecek başlangıçlar için son fırsatı karşılıyoruz. Güneş tutulmaları, yeni açılan kapılardır ve yeni fırsatlar demektir. Başlangıçlar hemen somutlaşıp görünmezler.

Tıpkı toprağa atılan tohum gibi önce filizlenir sonra büyürler. Sonuçlar için beklemek gerekir. Yaklaşık iki yıldır süren tutulma serisi; topraklar ve devletle ilgili Dünya da birçok yeni yeni oluşumlar ve sonlanmalar getirdi. Yaklaşık on sekiz yıllık döngünün son şansı olan tutulma, şimdi geleceğe yönelik son bir fırsat için kapısını aralıyor. Retro Merkür konularını da hesaba katarsak; Geçmiş meselelerde bu süre içinde yeni çözümler bulmak için güncellenecek ve sanatsal konularda Misyonu olan kişilere yepyeni kapılar açacak. Tutulma noktasını Mars tetikleyecek ve Koç burcunda güç kazandığı sırada etkili duruma geçecek. Olan gelişmeleri kış aylarında daha çok hissettireceğiz.

Başta askeri ve emniyetle ilgili yeni gelişen süreci başlatacak olan Yengeç burcu güneş tutulması; maddi konularda olacak olan yeni yükselişe geçişi de öne çıkarıyor. Önümüzdeki aylarda daha çok topraklar ve beslenme ile ilgili konularda gelişmeleri yeni sürece geçirecek olan şartlar daha çok diplomasi ve yönetici durumunda olan kişileri gündeme taşıyacak. Yengeç burcunda olacak olan tutulma her birimize farklı etkilerle farklı yerlerden kapılar açacak. Tutulmanın olduğu 0 derecesi doğum haritalarınızda belli gezegen ya da belli noktaya iz düşümü oluşturuyorsa o konularda yeni fırsatlara hazır olun derim. 21 Haziran doğumlu Yengeçler, 23 Eylül doğumlu Teraziler, 22 Aralık doğumlu Oğlaklar ve 20 Mar Koçların hayatlarında Yengeç burcu güneş tutulması önemli başlangıçlar yapacak.

YÜKSELEN KOÇLAR: Ev, aile, yerleşim, babanızın genel durumu ve eşinizin iş kariyeri ile ilgili konularda yeni fırsatlar için yeni kapılar açılıyor. Özellikle ortaklık alanında etkili süreci başlatacak olan şartlar kış aylarında daha belirgin olacak. Size yeni kararlar aldıracak olan bu süreçle birlikte konum ve şartlarınızda daha etkin duruma geçeceksiniz ve Bu konularda eskiden halledemediğiniz meselelere de yeni çözümler bulacaksınız.

YÜKSELEN BOĞALAR: Sözleşmeleriniz, kısa yolculuklar, kurs, eğitim ve varsa kardeşlerinizin durumu ile ilgili konularda yeni başlangıçlar için size yeni kapılar açılıyor. Yapacağınız iş anlaşmalarında etkin olacak olan tutulma, kış aylarında etkisini gösterecek ve siz kapalı devre işlerinizde yeni girişimler içinde olacaksınız. Bu konularda eskiden halledemediğiniz meselelere de yeni çözümler bulacaksınız.

YÜKSELEN İKİZLER: Maddi kaynaklarınız, finansal konular ve varsa çocuğunuzun iş kariyerinde olabilecek gelişmeler. Yengeç burcunda olacak olan güneş tutulmasıyla birlikte bu size yeni kapılar aralanıyor. Daha çok kış aylarında etkisini fark ettirecek tutulma sizin rahatınız ve çocuklarınızın geleceği ile ilgili gelişmelere fırsat verecek. Maddi kaynaklarınızda önceden yoluna koyamadığınız konulara da Yengeç burcunda olacak olan tutulma ile yeni çözümler bulacaksınız.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Genel durumunuz, içinde bulunduğunuz şartlarınız, sağlığınız ve varsa çocuğunuzun yüksek öğrenimi; bu konularda olabilecek olan gelişmeler fırsatları ile yenileniyor. Daha çok kış aylarında etkisini fark edeceğimiz tutulma size aileniz ile ilgili yeni başlangıçlar yaptıracak. Kişisel olarak önceden yoluna koyamadığınız konulara da Yengeç burcunda olacak olan tutulma ile yeni çözümler bulacaksınız.

YÜKSELEN ASLANLAR: Psikolojiniz, arka plan ve kapalı devre işleriniz. Varsa hastane, okul ya da hapishane gibi yerlerde olabilecek gelişmeler. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, size yeni kapılar açılıyor. Özellikle kararlarınız ve anlaşmalarınızda olabilecek süreci başlatacak olan Yengeç burcu güneş tutulması, yeni fırsatlarıyla birlikte yeni başlangıçlar yaptırıyor. Muallakta kalmış olan kararlarınıza da Yengeç burcunda olacak olan tutulmayla birlikte yeni bakış açısı geliştireceksiniz. Eğer bir sanat dalı ile meşgulseniz Bu güneş tutulması size çok şey kazandıracak.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: İleriye yönelik planlarınız, arkadaşlıklarınız, organizasyonlarınız ve en önemlisi umutlarınız. Yep yeni bir enerji ile size yeni kapılar aralanıyor. Kış aylarında etkisini hissedeceğiniz tutulma maddi konularda olabilecek çalışmayı ön görüyor. Önceden yapmak istediğiniz ama bir türlü yoluna koyamadığınız planlarınızda da Yengeç burcunda olacak olan güneş tutulması ile yenilikler yapacaksınız.

YÜKSELEN TERAZİLER: İş, kariyer, toplum önündeki imajınız Yengeç burcunda olacak olan güneş tutulması ile size yeni kapılar açılıyor. Kış aylarına girerken etkisi daha çok hissedilecek olan Yengeç burcunda olan güneş tutulması kişisel konumunuzda etkin olacak. Hayatınızda yenilikler yaparak yükseltecek olan gelişmeler size çok iyi gelecek. İş kariyer ve hedeflerinizle ilgili önceden hedeflediğiniz ama bir türlü organize edemediğiniz konularda bu tutulma ile birlikte yeni şartlarını oluşturacak.

YÜKSELEN AKREPLER: Akademik alan, hukuk, uluslar arası konular, medya, turizm ve büyük şirketler; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Yengeç burcunda olacak olan güneş tutulmasıyla birlikte size yeni şartları ile yep yeni bir kapı açılıyor. Gelişmeleri daha çok kışa doğru hissettirecek olan Yengeç burcu güneş tutulması size yeni fırsatlar getirecek. Yine bu konularda önceden organize olamayan şartlarınızı da yenileme şansı elde edeceksiniz.

YÜKSELEN YAYLAR: kredi-borç, alacak- verecek, burs, sigorta, nafaka ve eşinizin kazancı; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Yengeç burcunda olacak olan güneş tutulması ile size yeni kapılar açılıyor. Etkileri daha çok kış aylarında hissedilecek olan Yengeç burcu güneş tutulması size yeni kapılar açarak yep yeni fırsatlar getirecek. Ortak gelir ve banka hesaplarınızda önceden yapamadığınız düzenlemeyi de yeni şartları ile yenileme şansı bulacaksınız.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Eş ve ortağınızla ilgili gelişmeler, anlaşmalarınız ve varsa danışmanlık aldığınız konular; Yengeç burcunda olacak olan güneş tutulması ile birlikte size yeni şartları ile yeni kapılar açılıyor. Etkileri kış aylarında hissedilecek olan tutulma yeni fırsatlar getirecek. İş anlaşmaları ile öne çıkacak olan şartlar, ortaklıklarla ilgili önceden yapılması gereken düzenlemeleri de yenileme şansı verecek.

YÜKSELEN KOVALAR: İş temponuz, çalışma koşullarınız, beslenmeniz, çalışma şartlarınız; Yengeç burcunda olacak olan güneş tutulması ile yeni şartlar ile yeni kapılar açıyor. Etkilerini kış aylarına doğru hissedeceksiniz. Önceden yoluna koymak istediğiniz ama bir türlü öne çıkaramadığınız günlük temponuza da yeni düzenleme getireceksiniz.

YÜKSELEN BALIKLAR: Rahatınız, konforunuz, eğlence, hobi, spor, aşk ve varsa çocuklarınızın genel durumu; Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Yengeç burcunda olacak olan güneş tutulmasıyla bu konularda size yeni kapılar açılıyor. Etkilerini kış aylarında hissedeceğiniz gelişmeler hedefleriniz için sizi harekete geçirecek.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR