Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Yengeç burcunda güneş tutulması 09-07-2018

Yengeç- Oğlak ekseninde başlayan tutulma serisinin ilk ayağı 13 Temmuz 2018 Cuma günü Yengeç burcunun 20 derecesinde Pluto açıyla başlıyor. Güneş tutulmaları; yeni atılan tohumların, yeni açılan kapıların ve yeni başlangıçların habercisidir. Yengeç- Oğlak ekseni; Zodyakta; Gelenekler, güven, ailevi değerler, beslenme, yerleşim, İş dünyası, Devlet, kariyer ve sorumluluklarla ilgili konuları temsil eder. 13 Temmuz tutulması ile büyük bir dönüşüm süreci içine girecek olan bu konular, öyle gözüküyor ki bizleri tamamen değiştirip dönüştürecek. Tutulmanın başrol kahramanı Pluto’ nun retro olması ve yine şartları kalıcı hale getiren Satürn’ de Oğlak burcundaki seyri ve retro halinde olması, geçmiş konuların da gündeme geleceğine vurgu yapıyor. Kitlesel konuları öne çıkaran Pluto enerjisi; yok etmek, ortadan kaldırmak, zorlamak, sindirmek ve derin devlet gibi konularını temsil eder. Pluto altında ki meslek gurupları; Yer altında çalışanlar, madenciler, arkeologlar, operatörler ve doktorlardır. Temsili hastalıkları ise; Metabolizma hızı, karın boşluğu, belkemiği ve boşaltımla ilgili bölgelerdir. Psikolojide ise Paranoyalar, endişe ve kompülsif gibi sorunlara vurgu yapar. Yengeç burcu Güneş tutulması ile bu konular dönüşüm sürecine geçirecek. Önümüzde ki altı ay etkisini daha yoğun hissedeceğimiz bu önemli dönem, yaklaşık bir bucuk sene devam edecek. İlk olarak 13 Temmuz doğumlu Yengeçler, 13 Ekim Teraziler, 10 Ocak doğumlu Oğlaklar ve 10 Nisan doğumlu Koçlar’ ın hayatlarında önemli dönüşüm sürecini başlatacak olan Yengeç burcu Güneş tutulması hepimizin hayatına bir şekilde dokunacak.

YENGEÇ BURCU GÜNEŞ TUTULAMASININ BURÇLARA GÖRE ETKİLERİ

YÜKSELEN KOÇLAR: Ev, aile, atalarımız, köklerimiz, kardeşinizin kazancı, eşinizin statüsü ve kariyeri ile ilgili konularda dönüşüm sürecine hazır olunuz. Yeni başlangıçlar size iyi gelecek.

YÜKSELEN BOĞALAR: Eğitim, anlaşmalar, yazışmalar ve kardeşlerinizin içinde bulunduğu şartlar yeni başlangıçlarla birlikte değişip dönüşüyor. Her yenilenme süreci zordur. Unutmayın sonuç yeniliktir.

YÜKSELEN İKİZLER: Rızkınız, yediğiniz içtiğiniz, maddi kazançlarınız, çocuklarınızın iş ve statüsü varsa eşinizin kredi borç, vergi miras ve Ameliyatla ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz dönüşüm süreciniz hızla başladı hazır olunuz. Her yeniliğe geçiş krizlidir ama unutmayın sonuç yeniliktir.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Motivasyonlarınız, şartlarınız, girişimleriniz, babanızın işi ve çocuklarınızın yüksek öğrenimi ile ilgili konularda yeni kapı açılıyor. Açılan kapı sizi güçlü bir halde değiştirerek dönüştürecek. Her yeniliğe geçiş krizlidir ama unutmayın sonuç yenidir.

YÜKSELEN ASLANLAR: Psikolojik durumunuz yeniden yapılanıyor. Zorluklarınız, gizli planlarınız ve terk etmek istediğiniz alışkanlıklarınız dışında Okul, hastane ve hapishane gibi kapalı yerlerle ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmanız mümkün, yeni başlangıçlar size yeni psikolojik şartlar geliştirmeniz için dönüşüm başlatacak, yenilenme sürecinde olabilecek krizlerden korkmayınız.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Sosyal çevreniz, arkadaşlar, organizasyonlar, plan ve projelerinize yeni kapılar açılıyor. Yeni bir aşka başlayabilirsiniz yeni başlangıçlara geçerken dikkatli olunuz.

YÜKSELEN TERAZİLER: İş, kariyer, hedefler; büyük dönüşüm sizi şaşırtmasın toplum önünde ki tanınmanız değişiyor. Varsa emekli olanlar yoksa yeni iş kariyer başlangıçları gündeme geliyor. Ne olursa olsun yeniliklere hazırlıklı olunuz. Değişim zordur ama sonuç yenidir.

YÜKSELEN AKREPLER: Akademik kariyer, uluslar arası konular, hukuk, yabancılar, eş akrabaları ile ilgili konular Yengeç burcu Güneş tutulması ile yeni başlangıç sürecine geçiyor. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Büyük dönüşüme hazır olunuz.

YÜKSELEN YAYLAR: Kredi, borç, miras, sigorta, eş parası ve ameliyatlarla ilgili konularda yeni kapılar açılıyor, Yengeç- Oğlak tutulma serisi sizin ortak kazançlarınız üzerinde dönüşüm süreci başlatıyor. Yeni kapılar ve yeni başlangıçlara hazır olunuz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Evlilik, eş, ortaklık, danışmanlık aldığınız kişiler ve varsa çocuklarınızın eğitimi ile ilgili konularda yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Yengeç-Oğlak tutulmaları eşinizin şartlarını değiştirecek.

YÜKSELEN KOVALAR: Günlük iş temponuz, yanınızda çalışanlarınız, iş şartlarınızla ilgili konular Yengeç burcu Güneş tutulması ile yeni başlangıçlar yapıyor. Büyük dönüşüme hazır olunuz, zorlansanız da yeni şartlara geçeceksiniz.

YÜKSELEN BALIKLAR: Çocuklarınızın şartları, sanat, spor, yaratıcı yönleriniz, turistik seyahatleriniz ve babanızın gelirinde önemli dönüşüm süreci başlıyor. Yeni açılacak kapılar sizi zorlasa da yenilikler her zaman iyidir.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR