Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Yengeç burcunda dolunay 12-01-2022

Dolunaylar hangi burçta gerçekleşiyorsa o burcun konularını netleştirerek olayların ne yönde sonuca vardığını belirler. Yengeç burcu, burçlar kuşağında; ailevi değerler, toprak, kökler, maneviyat ve milliyetçilik konularını temsil eder. Yani ana damarı ve tabanı oluşturur. Yengeç burcu, kökler ve vatan olmadan hiç bir değerin yerini bulmayacağına önemle dikkat çeker.

18 Ocak da gerçekleşecek olan dolunay bu konularda ilerleyen baskılı süreci netleştiriyor. Uluslar arası gelişmeler başta olmak üzere büyük şirketler, hukuk ve inançlarla ilgili süren problemlere çare bulunacağını, özellikle hastanelerle ilgili hizmet koşullarının netleştiğini dolunay haritası ön görüyor. Bir planla hareket edilen ilaç ve sağlık konularındaki gelişmeleri öne çıkaran dolunay fazı, uluslar arası ilişkilerde devletle ilgili ortak yapılan işlerde bazı bedelleri de açığa çıkarıyor. Yengeç burcu dolunayı yatırım ve finansal konulardaki oluşumları da aydınlatıyor. Anlaşmalar yolu ile gelecek olan fırsatları daha rasyonel yönden değerlendirilmesi gerektiğini Yengeç burcu dolunayı ön görüyor

Ayrıca; Yengeç burcu dolunayı, denizler, nehirler, akarsular, dereler gibi sularla ilgili, şimdiye kadar süregelen sorunları da netleştiriyor. Medikal konularda; göğüs, mide sorunlarını ve öksürükle ilgili sıkıntılı gelişmelerde nasıl bir yön belirlenmesi gerektiğini de dikkat çekiyor.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Aile, yerleşim, kişisel donanımınızla ilgili konular ve varsa eşinizin kariyeri, Yengeç burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte konular netlik kazanıyor. Kapalı alan ve kapalı devre(dosyalama, int, telefon) üzerinden vermiş olduğunuz hizmette aydınlatıcı sürece girdiğinizi ön görüyor. Yabancılar ve akademik alan üzerinden yapacağınız girişim ile problemlerinizi hallediyorsunuz. İş kariyer alanında ödenecek bedelleri de açığa çıkaran Yengeç burcu dolunayı, ileriye yönelik fırsatları rasyonel akılla değerlendirmenizi öneriyor.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Anlaşmalar, kısa eğitim, iletişiminiz, hareket alanınız ve varsa kardeşinizin şartları, Yengeç burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte bu konular netlik kazanıyor. Banka işlemlerinizde çıkan problemlere çözüm bulacağınızı, geleceğiniz için vermiş olduğunuz hizmetin anlaşmalar yolu ile karşılığını göreceğinizi ve hedefiniz için belirlenen bedeli Yengeç burcu dolunayı netleştiriyor.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Kişisel kazancınız, maddi kaynaklarınız, varsa eşinizin ödemeleri ve çocuğunuzun iş kariyer alanı; Yengeç burcunda gerçekleşecek olan dolunayla konular netlik kazanıyor. Hedef ve mesleki alanda vermiş olduğunuz hizmet aydınlanıyor ve yeriniz belli oluyor. Sağlık ve iş ile ilgili girişimlerinizde problemlerinize çare buluyorsunuz. Bankacılık işleriniz ve parasal konulardaki yatırımlarınızda bedelleri belirleyen Yengeç burcu dolunayı, gelecek fırsatları rasyonel akılla değerlendirmeye almanızı ön görüyor.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Kişisel konumunuz, sağlığınız ve girişimleriniz, Yengeç burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte gelişmeler netlik kazanıyor. Şirketler ve yabancılarla yürütmüş olduğunuz işlerinizde ki gidişatı netleştiren süreç bankacılık işlemlerinizde olabilecek fırsatları takibe almanızı öneriyor. Yapmış olduğunuz anlaşmaların bedellerini netleştiren Yengeç burcu dolunayı, sağlıkla ilgili konularda dikkatli olmanızı öneriyor.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Kapalı alan işleriniz(hastane, okul..) dosyalama ve internet üzerinden ilerlettiğiniz konularınız, zorluklarınız ve en önemlisi psikolojiniz; Yengeç burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte gelişmeler netlik kazanıyor. Finansla ilgili işlerinizde, kredi, nafaka ve burs gibi konuları netleştirecek olan dolunay fazı, çalışma koşullarında ödeyeceğiniz bedelleri de açığa çıkarıyor. İkili ilişki ve anlaşmalarınızda daha planlı hareket etmeniz gerektiğini de ön görüyor.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: : Sosyal alan, arkadaşlıklar, projeler, organize işler ve en önemlisi umutlarınız; Yengeç burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte gelişmeler netlik kazanıyor. Ortak anlaşmalar yoluyla verdiğiniz hizmeti belirleyen dolunay fazı, özel hayatınızda bazı bedelleri de açığa çıkarıyor. Eşinizin iş kariyer alanında yapmış olduğu girişim çözümlenirken kişisel iş temponuzda daha mantıklı ve kuralcı olmanızı Yengeç burcu dolunayı ön görüyor.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: İş kariyer, toplum önünde ki unvanınız ve varsa hedefleriniz; Yengeç burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte gelişmeler netlik kazanıyor. İş hayatınızda vermiş olduğunuz hizmeti belirleyen dolunay, ayrıca ödemeniz gereken bedelleri de açığa çıkarıyor. İletişim alanında girişimlerinizi çözümleyen ve aydınlatan süreç yetenekleriniz ve yatırımlarınızla ilgili konularda elinize geçecek fırsatları mantık çerçevesin de değerlendirmenizi ön görüyor.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: : Akademik alan, yabancılar, hukuk, basın-yayın ve varsa büyük şirketlerle olan ilişkileriniz; Yengeç burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte gelişmeler netlik kazanıyor. Yetenekleriniz ve yatırımlarınızla ilgili konularda vermiş olduğunuz hizmetin aydınlanacağı bu süreç yapacağınız anlaşmalarda bedelleri netleştirirken kişisel şartlarınızla ilgili gelecek fırsatları mantıkla değerlendirmeye almanızı Yengeç burcu dolunayı ön görüyor.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: : Ödemeler, banka işlemleri, sigorta, nafaka, burs, miras, alacak-verecek, kredi- borç gibi finansal konuları netleştirecek olan Yengeç burcu dolunayı, çocuklarınızın iş kariyeri ile ilgili ve sizin kişisel kazancınızda bazı bedelleri de açığa çıkarıyor. Kişisel temellerinizle ilgili gelişmelere vermiş olduğunuz hizmetin aydınlanacağı süreç, yapacağınız anlaşmada daha mantıklı hareket etmenizi ön görüyor.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Eşinizin içinde bulunduğu şartlar, ortaklı işleriniz, anlaşmalarınız, danışmanlık aldığınız kişiler (doktor, avukat ve öğretmen) ve varsa davalarınız. Yengeç burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte gelişmeler netlik kazanıyor. Yapmış olduğunuz anlaşma aracılığıyla vermiş olduğunuz hizmet aydınlanırken kişisel konumunuzla ilgili ödeyeceğiniz bedellerde netleşiyor. Maddi kaynaklarınızda elinize geçecek olan fırsatı iyi değerlendirmeye bakınız.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: İş koşullarınız, sağlığınız, beslenmeniz, alt çalışanlarınız ve angarya işleriniz; Yengeç burcunda gerçekleşen dolunayla birlikte gelişmeler netlik kazanıyor. Maddi kaynaklarınıza vermiş olduğunuz hizmeti aydınlatacak olan dolunay, bankacılık işlemlerinizde bedelleri de netleştiriyor. İleriye yönelik planlarınız ve girişimlerinizde çözümler bulacağınız sürecin içinde olduğunuz bu dönem kişisel olarak elde edeceğiniz fırsatları iyi değerlendirmeye almanızı Yengeç burcu dolunayı ön görüyor.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Yetenekleriniz, özel alanınız, yatırımlarınız, çocuklarınız, hobileriniz ve varsa babanızın geliri; Yengeç burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte bu konular netlik kazanıyor. Kişisel konumunuzu ve şartlarınızı aydınlatacak olan süreç, geleceğiniz için yapmış olduğunuz planlarda ki bedelleri de netleştiriyor. Karar alırken daha dikkatli olmanız gereken günler içinde olduğunuzu Yengeç burcu dolunayı ön görüyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR