Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Yengeç burcunda ay tutulması 07-01-2020

10 Ocak 2020 tarihinde Yengeç bucunun 20 derecesinde Ay tutulması gerçekleşiyor. Ay tutulmaları güçlü dolunaylardır ve önemli sonlanmaların ve bitişlerin habercisidir. Yengeç burcu, burçlar kuşağında ev, aile, güvenlik, topraklar, beslenme ve köklerle ilgili konuları temsil eder. 10 Ocak da olacak olan tutulma bu konularla ilgili gelişmeleri ortaya çıkarak netleştirip sonlama yapacak. Oğlak- Yengeç burcu ekseninde bir süredir devam eden tutulma serisi; topraklar ve sorumlulukları ön plana çıkararak gelişen olayları hızlandırdı. Tutulma anı haritasında toprak elementinin hakim olması gelişen olayların artık somutlaşma aşamasına geçtiğini gösteriyor. Olacak olan tutulmanın etkileri ise önümüzdeki birkaç aya yayılacak. Şimdiye kadar ileriye yönelik projeler için kurulu ağ ve ortaklıklarda izlenen rota, Yengeç burcu ay tutulması ile sonlanıyor. Ayın Castor sabit yıldızı ile kavuşumu; kamu ile ilgili yazışmalardaki konuların açığa çıkacağı ve çocuklarla ilgili bazı hastalıklarında netleşeceğini ay tutulması ön görüyor. Oğlak burcunda ki gezegen yığılımı, Satürn’ ün tutulma anında aya olan açısı, çok önemli sürecin bittiğini özellikle iş dünyası, devlet ve bürokraside sona gelindiğini ve bırakılacak koşullara vurgu yapıyor. Ceres asteroidi ile birleşen güneş; erkek figürleri ile büyüyün gelişen döneme geçileceğini bu gelişmelerin devlet ve parti yönetimi ile ilgili olacağını ön görüyor. Beş- on bir aksında geçekleşecek olan tutulma, toplumsal refah, gelecek, gençler, ekip çalışmaları ve projeler alanında büyük sonlanmalar ve yeni başlangıçların gelişeceğine önemle dikkat çekiyor. Kişisel haritalarında Yengeç burcunun 20 derecesinde bir gezegen ya da önemli bir nokta varsa bir dönemi bitirdiniz demektir. 10 Nisan doğumlu Koçlar, 12 Temmuz doğumlu Yengeçler, 13 Ekim doğumlu Teraziler ve 10 Ocak doğumlu Oğlaklar’ ın hayatlarında önemli bitişlerle birlikte yeni döneme giriş yapacaklar.

YÜKSELEN KOÇLAR: Ev, aile, yerleşim, kökler, eşinizin kariyeri ve en önemlisi sizin temelleriniz oluşturan ve yine sizin alt yapınızla ilgili ilişki içinde olduğunuz hareketli ağ, Yengeç burcunda olacak olan ay tutulması ile sonlanıyor. Şimdiye kadar kapalı devre internet üzerinden yürüttüğünüz işleriniz ya da hastane ve okullarla olan işlerinizde ki rotanız da bitiyor.

YÜKSELEN BOĞALAR: Yazışmalar, eğitim, anlaşmalar ve varsa kardeşlerinizin içinde bulunduğu koşullar, özellikle kamuyla ilişkili işlerinizde ki yazışmalarınız ve şimdiye kadar hareket halinde tuttuğunuz ağ sonlanıyor. Ve sizin ekip çalışmaları ile ilgili konularda; akademik veya şirketlerle ilgili alanlarda ki rotanızın da Yengeç burcunda olan Ay tutulması ile tamamlanıyor.

YÜKSELEN İKİZLER: Maddi kazançlarınız, Yengeç burcunda olacak olan ay tutulması ile netlik kazanacak. Özellikle kamu ile ilgili takipte olan işlerinizdeki hareket halinde kurulu ağ netleşerek sonlanıyor ve siz mesleki alanda ki maddi konuları bağlayan rotanızı bitiriyorsunuz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Genel sağlığınız, içinde bulunduğunuz şartlarınız ve imajınızla ilgili konularda belirleyici olan Yengeç burcu dolunayı kamuya ait işlerinizi sonlandırıyor. Şimdiye kadar kurulu olan hareketli ağ netlik kazanarak şartlarınızda belirleyici oluyor ve sizin varsa büyük şirketler ve akademik alanda ki eş ve ortaklıklarınızı ilgilendiren işlerinizde rotanız sonlanarak değişiyor.

YÜKSELEN ASLANLAR: Hastane, okul ve kapalı devre yapılan işleriniz, Yengeç burcunda olan ay tutulması ile sonlanıyor. Kamuya ait yazışmalarınızla ilgili iş koşullarını bağlayan hareket halinde ki ağ tamamlanırken tutulma ile birlikte sizin günlük hayatınızı ilgilendiren ortak gelirde ki rotanız değişiyor.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: İleriye yönelik plan ve projeleriniz, arkadaşlıklarınız ve içinde bulunduğunuz organizasyonlarınız Yengeç burcunda olan ay tutulması ile netlik kazanıyor. Kamu ile ilgili bir işiniz varsa şimdiye kadar kurulu ağdan sonuç alıyorsunuz. Eş ve ortaklıklarla ilgili rotanız ay tutulması ile bitiyor.

YÜKSELEN TERAZİLER: İş, kariyer, hedeflerinizle ilgili konular, Yengeç burcu ay tutulması ile netlik kazanıyor. Kamu ile ilgili yazışmalarınızda şimdiye kadar kurmuş olduğunuz hareketli ağ tamamlanırken, yerleşim ve ev düzeninizde ve varsa eşinizin kariyeri ile ilgili konularda ki rotanız sonlanıyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Akademik alan, Uluslar arası konular, yabancılar, büyük şirketler ve hukukla ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz Yengeç burcunda olacak olan ay tutulması ile şartlar netleşiyor. Bu konularla ilgili kamuya ait yazışmalarınız ve şimdiye kadar kurmuş olduğunuz hareketli ağ tamamlanırken, iş ile ilgili yazışma ve sözleşmelerinizde ki rotanız da sonlanıyor.

YÜKSELEN YAYLAR: Ortak gelir, kredi- borç, alacak- verecek, sigorta nafaka ve eşin geliri ile ilgili kendi kazancınızın dışında olacak olan gelişmeler Yengeç burcu ay tutulması ile sonlanıyor. Kamuyla ilgili yazışmalarınızda şimdiye kadar kurulu olan ağ tamamlanırken yerleşim ve aileye ait konularda ki rotanız değişiyor.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Eş, ortaklık, anlaşmalar ve varsa anlaşmalarınızda ki koşullarınız Yengeç burcunda olacak olan Ay tutulması ile sonlanıyor. Kamuyla ilgili yazışmalarınızda şimdiye kadar kurmuş olduğunuz ağ tamamlanıyor ve sözleşme yolu ile sizin şartlarınızı bağlayan konularda ki rotanız sonlanıyor.

YÜKSELEN KOVALAR: Günlük işleriniz, iş temponuz, sağlığınız ve beslenme düzeniniz Yengeç burcunda olacak olan ay tutulması ile sonlanıyor. Bu konularda şimdiye kadar kurmuş olduğunuz ağ tamamlanırken kamuya ait konuları da yazışmaları hal ediyorsunuz. Tutulmayla birlikte, anlaşmalar ve yakın çevrenizle ilgili rotanız sonlanıyor.

YÜKSELEN BALIKLAR: Aşk, çocuklar, hobiler ve sizin rahat ve konforunuzla ilgili konular Yengeç burcu ay tutulması ile netlik kazanıyor. Şimdiye kadar bu konularla ilgili kurulu ağ tamamlanırken sosyal alanda ki projelerinizle ilgili sizin şartlarınızı bağlayan rotanız sonlanıyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.