Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Yay burcunda yeni ay 04-12-2018

Yay burcunun iyimser ve hevesli etkisi altında gerçekleşecek olan Yeni Ay, başta Akademik eğitim olmak üzere; uluslar arası konular, yabancılar, Hukuk, Medya, inançlar ve Vizyonunuza ilgili konularda yeni başlangıçlar için fırsat getiriyor. Fakat Ay’ ın aldığı açılar daha çok ruhsal alana hizmet eden ve vicdani sorumluluklar alınabilecek gelişmelere kapı açıyor. Fazla toleranslı olmadan, idealleriniz uğruna sömürülmeden eyleme geçmenizi öneririm. 7 Aralık doğumlu Yay’ lar, 6 Mart doğumlu Balık’ lar, 6 Haziran doğumlu İkizler ve 8 Eylül doğumlu Başaklar yeni ayın çözücü etkisine dikkat ediniz.

Yükselen burçlara göre Yay burcu yeni Ay’ ı

YÜKSELEN KOÇLAR: Akademik alan, hukuk, varsa yurt dışı bağlantı işler ve inançlarınızı ilgilendiren konularda olabilecek yeni başlangıçlarınız var. Farklı etki atında kalabilirsiniz dikkat ediniz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Ortak gelir, alacak verecek, miraslar ve sigorta işleri ile ilgi konuların birisi ile ilgiliyseniz olabilecek yeni başlangıçlarda sizden istenecekler, vicdani konularda sizi zorlayabilir dikkat ediniz.

YÜKSELEN İKİZLER: İkili ilişkiler, eş yada ortağınızın içinde bulunduğu şartlarla ilgili olabilecek yeni başlangıçlara dikkat ediniz. Sizden beklemediğiniz fedakârlıklar istenebilir.

YÜKSELEN YENGEÇLER: İş ve çalışma koşullarınız, beslenme düzeniniz ve iş ortamınızda olabilecek yeni başlangıçlarınız varsa dikkat ediniz. Alacağınız sorumluluklarda vicdani fedakârlıklar yapmak durumunda kalabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Aşk, hobiler, çocuklarınızın şartları ile ilgili konularınızın birisi ile ilgiliyseniz, yeni kararlar alırken dikkat ediniz. Yapacağınız fedakârlıklar sonra sizi üzebilir.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Evle ilgili konular ve eşinizin kariyerinde olabilecek yeni başlangıçlarınız varsa dikkat ediniz. Alacağınız yeni kararlar tam amacına ulaşamayabilir.

YÜKSELEN TERAZİLER: Anlaşmalar, sözleşmeler, kısa yolculuklar ve eğitimle ilgi konularda olabilecek yeni başlangıçlar size iyi gelecek. Yay burcunda olacak yeni Ay size yarayacak.

YÜKSELEN AKREPLER: Finansal konular ve kazançlarınızla ilgili konularda olabilecek gelişmelerde yeni başlangıçlarda dikkatli olunuz. Lüks tüketimden uzak durma zamanı.

YÜKSELEN YAYLAR: Yükselen burcunuzda olacak olan yeni ay size iyi gelecek. İçinde bulunduğunuz şartlar ve sağlığınızla ilgili yeni başlangıçlarda olabilecek ilaç kullanımlarında dikkatli olunuz.

YÜKSEEN OĞLAKLAR: Alışkanlıklarınızdan vaz geçip maneviyata yönelmenin tam zamanı. Yay burcunda olacak olan yeni Ay, size iyi gelecek yeni kararlar aldıracak.

YÜKSELEN KOVALAR: Sosyal alan, arkadaşlıklarınız ve ileriye yönelik olabilecek başlangıçlarda alacağınız yeni karalarda dikkati olunuz. Sizden istenilecek fedakârlıklar sizi yorabilir.

YÜKSELEN BALIKLAR: İş, kariyer, sorumluluklarınız ve üstlenmiş olduğunuz görevde yeni başlangıçlar ve yeni sorumluluklara alacaksanız, şartlarınıza ilgili konularda dikkatli olunuz.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun. Doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR