Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Yay burcunda yeni ay 16-12-2017

Aculeus sabit yıldızı ile doğacak olan yeni Ay; Uluslar arası konular, Hukuk, Akademi, Din ve Politikada zorlu süreç ile birlikte yeni bir döngüyü de başlatıyor. Mars doğasında olan yıldız, gelişen olaylar karşısında gerçekleri görememe ve fanatik eğilimlerin inatçı yanıyla eyleme geçileceğini vurgularken, Yeni Ay’ın Satürn’ le yakın temasta oluşu olayların ciddiyetini ve somutlaşma aşamasında ki başlangıçları önemle öne çıkarıyor. Yeni Ay’ın enerjisinin haritada olan konumunun müdahale edilemez alanda kalması, olabilecek gelişmelerin kontrol dışında olacağına dikkat çekiyor.

Burçlara göre yeni Ay

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Akademik alan, Hukuk ya da büyük şirketlerin birisi ile ilgiliyseniz, Yapacağınız başlangıçlara dikkat ediniz. İşleriniz sonuçlanma aşamasında, gerçekçi bakış açısı sizi daha iyi yönlendirecek.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Kredi- borçlar, alacaklarınız ya da sigorta ve ortak olan gelirde sona geldiniz. Artık kendi ayaklarınızın üzerine durma zamanı. Yeni başlangıçlarınızda gerçekçi ve daha hesapçı hareket ediniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Anlaşmalar, ikili ilişkiler ve varsa davalarınızda sonuç alma zamanı . Yeni başlangıçlarınız için gerçekçi yaklaşmanız sizi daha kalıcı şartlara geçirecek.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: İş koşullarınız, sağlık ve beslenme düzeninizle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Olabilecek başlangıçlarda kalıcı süreç oluşacak, dikkatli olunuz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Aşk hayatınız, çocuklarınızın şartları ve yeteneklerinizle ilgili konularda şartlarınızı yeniden oluşturabilmek için Yay burcu yeni Ay’ı doğuyor. Olabilecek başlangıçlar kalıcı süreç aşamasında dikkatli olunuz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Eve ait harcamalarınız varsa sonuna geldiniz. Aileniz ya da temel alt yapınızla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapma zamanı. Bu sürede daha dikkatli olunuz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Yazışmalarınız, eğitim ve anlaşmalarınızla ilgili konularda yeni şartlar oluşuyor. Somut sonuçlar alma zamanı. Yeni başlangıçlarınıza dikkat ediniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Finansal kazançlarınız yeni koşullarını oluşturuyor. Yeni şartlarınız oluşurken işe ciddiyetle bakın ve somutlaşacak konuları göz ardı etmeyiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Yeni düzeniniz yeni şartlarınız ve yeni siz. Başlangıçlarınızı yaparken detaylara dikkat ediniz. Yeni başlangıçlarınız somutlaşma aşamasında daha kontrollü hareket ediniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Yeni kararlar ve yeni psikolojik süreç. Birçok kararınızı somutlaştırma zamanı geldi. Yeni şartlarınızı oluştururken kontrol edemediğiniz durumlarda kalma ihtimaliniz var dikkatli olunuz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: İleriye dönük projeleriniz Yay burcu yeni Ay’ı ile daha somut hale geçecek. Maddi kaynaklarınızın da etkileneceği yeni başlangıçlarınızda daha dikkatli olunuz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: İş, kariyer ve hedeflerinizle ilgili konularda doğacak olan yeni Ay, iş çevrenizde olabilecek girişimleri öne çıkararak sizin somut sonuçlar almanızı sağlayacak. Kararlarınızda daha dikkatli olunuz.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR