Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Yay burcunda yeni ay 10-12-2015

11 Aralık 2015 saat 12:29 da Yay burcunun 19 derecesinde bir yeni ay gerçekleşecek. Yeni ay yeni başlangıçlar yapmak için en uygun zamanlardır. Yay burcunda gerçekleşecek olan yeni ay, inançlar, eğitim, medya ve dış ticaretle ilgili konuları güncelleyecek. Yay burcunun temsilci gezegeni Jüpiter’in Başak burcunda ki konumu, kadersel olayları vurgularken, yapacağımız yeni başlangıçlarımızda aşırı güvenden dolayı alacağımız yaralanmalara dikkat diyor. Uranüs Mars zıt açısının da etkinleşeceği bu günlerde girişimlerimizde daha sabırlı olmamız gerekirken, beklenmedik yön kayıplarının da yaşanabileceğinizi anlıyoruz.

Aralık 9-10-11 doğumlu Yaylar 9-10-11 Haziran doğumlu İkizler 9-10-11 Eylül doğumlu Başaklar ve 9-10-11 Mart doğumlu Balıkları, Yay burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni başlangıçlar bekliyor.

Lütfen yükselen burcunuza göre okuyunuz.

KOÇ: Akademik eğitim, Yurt dışı işler, medya ve hukuksal konuların biriyle ilgiliyseniz yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Fazla öz güvene dikkat size kayıplar yaşatabilir.

BOĞA: Ortak parasal konular, vergi, miras, burs, sigorta işleri alacak ve ödemelerle ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Girişimlerinizin sonuçlarını Haziran ayında alacaksınız.

İKİZLER: Yeni ayla birlikte özel ve iş ilişkileriniz, varsa anlaşmalar, davalar ve eşinize ait konular için yeni girişimler yapabilirsiniz. Girişimlerinizin sonuçlarını Haziran ayında alacaksınız.

YENGEÇ: İş ilişkileri, günlük işler, hastane, hapishane gibi konularla ilgiliyseniz yeni başlangıçlar için iyi bir fırsat. Girişimlerinizin sonuçlarını Haziran ayında alacaksınız.

ASLAN: Aşk yaşamı, spor, çocuklar, sahne çalışmaları ile ilgili konuların biriyle ilgiliyseniz, Yay burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Girişimlerinizin sonuçlarını Haziran ayında alacaksınız.

BAŞAK: Yay burcu yeni ayıyla birlikte ev yerleşim ve ailenizle ilgili konularda, yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Girişimlerinizin sonuçlarını Haziran ayında alacaksınız.

TERAZİ: İnternet üzerinden yapmış olduğunuz işler, yakın çevreniz, eğitim ve faaliyetleriniz, kardeşler, yazışmalar ve sözleşmelerle ilgili konularda yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Girişimlerinizin sonuçlarını Haziran ayında alacaksınız.

AKREP: Gelir ve harcamalar, finansal konularla ilgili yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Abartmamaya dikkat. Kayıplar yaşayabilirsiniz. Girişimlerinizin sonuçlarını Haziran ayında alacaksınız.

YAY: Kişisel girişimleriniz, Genel sağlığınız, fiziksel görünümünüzle ilgili girişimler yapabilirsiniz. Neticeleri Haziran ayında alacaksınız.

OĞLAK: Kadersel alanda gerçekleşecek olan yeni ay, hastane, hapishane ve her türlü gizli işlerinizde yeni başlangıçlar yapmanız için yeni ay fırsatlar getirecek. Girişimlerinizin sonuçlarını Haziran ayında alacaksınız.

KOVA: Ekip çalışmaları, projeler ve arkadaşlarınızla ilgili konularda yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Girişimlerinizin sonuçlarını Haziran ayında alacaksınız.

BALIK: Hedef ve kariyerinizle ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Karar alırken abartı ve aşırı güvene dikkat. Girişimlerinizin sonuçlarını Haziran ayında alacaksınız.

Şartlarınız ne olursa olsun, doğru olun, doğru kalın, Hoşçakalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR