Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Yay Burcunda Merkür Retrosu 15-11-2018

17 Kasım 2018 tarihinde Yay burcunun 13 derecesinden geri gitmeye başlayacak olan haberleşme ve iletişimin sembolü Merkür, 8 Aralık Akrep burcunda düz hareketine geçerek yörüngesinde ilerlemeye devam edecek. Bir yılda yaklaşık üç defa geri açı yapan Merkür’ ün retro zamanlarında; haberleşme dahil, elektronik eşyalar, anlaşmalar ve yolculuklarda bir çok kontrol dışı karmaşaların yaşandığı gözlemlenmiştir. Bu süre içerisinde yeni yatırım ve yeni başlangıçlar yerine, yarım kalan konulara odaklanarak retro zamanlarını daha verimli hale getirebiliriz. Merkür’ ün Yay burcu retrosu; Uluslar arası konularda ki ilişkiler, anlaşmalar ve yönetici konumunda ki kişilerin şartları ile ilgili konularda tekrara düşecek. Başta inançlar olmak üzere; Hukuk, Medya, Akademi ve Uluslar arası konularda bir şekilde gizli ve saklı kalmış konuları da ortaya çıkaracak olan Merkür retrosu; öyle gözüküyor ki bir şekilde hesap soracak. 16 -17 Kasım tarihlerinde mümkünse yenilik adına hiçbir işe başlamamanızı öneririm.

Yükselen burçlara göre Merkür retrosu

YÜKSELEN KOÇLAR: Yüksek öğrenim, hukuk ve seyahatlerle ilgili konular üzerinde olacak olan retro tamamlanma adına siz yükselen Koç’ lara fırsat tanıyor. Yeniliklerden uzak durmanız gereken bu dönemi okuyarak bilgilenerek geçirmenizi tavsiye ederim.

YÜKSELEN BOĞALAR: Kredi, borç, alacak verecek ya da ortak gelirle ilgili konularda aksiliklerin çıkacağı döneme giriyorsunuz. Varsa cerrahi alanda da önceden yaptırmak istediğiniz girişimleri tekrar ele alabilirsiniz. Retro dönemi sizin önce ki travmalarınızı iyileştirmenize yarayacak.

YÜKSELEN İKİZLER: Eşinizin içinde bulunduğu şartlar, danışmanlık almış olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizde ve anlaşmalarınızda olabilecek aksiliklere dikkat ediniz. Birkaç haftalık süreci dinlenerek kitap okuyarak değerlendirebilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Günlük hayat ve iş temponuz, çalışma arkadaşlarınız, beslenme programınız ve sağlığınızla ilgili konular güncellenecek. Bu süreyi eksiklerinizi gözden geçirerek değerlendirebilir kendiniz için yeni beslenme sistemi düzenleyebilirsiniz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Sosyal çevreniz, aşk hayatınız, çocuklarınızın içinde bulunduğu şartlar ve hobilerinizle ilgili konularda bazı aksilikler yaşamanız mümkün. Hata yapmaya açık dönemi lütfen dikkatli geçiriniz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Ev, aile, kökler ve temel alt yapınızla ilgili konularda önceden ihmal ettiğiniz konuları tamamlama fırsatı bulacaksınız. Bu süre içinde tartışmalardan uzak durunuz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Eğitim, iletişim, anlaşmalarla ilgili konularda dikkatli olunuz. Merkür retro dönemini; sonra okurum ya da sonra öğrenirim diyerek ertelediğiniz konuları güncelleyecek, değerlendirebilirsiniz.

YÜKSELEN AKREPLER: Maddi manevi konularda testten geçtiğiniz dönemdesiniz. Bu süreci mali hesaplarınızı kontrol ederek geçiriniz.

YÜKSELEN YAYLAR: İçinde bulunduğumuz şartlar, sağlığınız varsa çocuklarımızın yüksek öğrenimi ile ilgili konularda önceden yapılmış fakat başarısız olan girişimler Yay burcu Merkür retrosu ile tekrar gündeme geliyor. Bu fırsatı iyi değerlendiriniz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Okul, hapishane, banka hesapları gibi kapalı alanların dışında her türlü alışkanlıklarınız için önceden yapmış olduğunuz ve başaramadığınız girişimleri tamamlama zamanı.

YÜKSELEN KOVALAR: Arkadaşlarınız, sosyal çevreniz ve siz belli bir organizasyon içindeyseniz yanlış anlaşılmalara karşı uyanık olunuz. Yay burcu Merkür retrosuyla birlikte bu konularla ilgili bir çok eksikleri tamamlama fırsatı bulacaksınız.

YÜKSELEN BALIKLAR: İş, kariyer, hedefleriniz ve annenizin genel sağlığı ile ilgili konularda olabilecek aksaklıklara dikkat ediniz. Önceden ihmal ettiğiniz konuları tamamlama fırsatı bulabilirsiniz.
Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR